Benešová o krizi s Matonohou: Je to blbý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Benešová o krizi s Matonohou: Je to blbý!

Lucie Benešová a Tomáš Mátonoha
Lucie Benešová a Tomáš Mátonoha (Profimedia)

Když se herečka Lucie Benešová (49) odhodlala a poprvé se nechala potetovat, měla jasnou představu o tom, jak by její tetování mělo vypadat a koho by mělo reprezentovat. Překvapivě ale jeho symbolika nezahrnovala manžela Tomáše Matonohu (52), a tak vyvstaly otázky, zda má jejich manželství i po téměř dvaceti letech stále pevné základy…

Paži Lucie Benešové již několik měsíců zdobí jemné tetování, které si nechala vrýt pod kůži na počest svých nejbližších a toho, čeho si v životě nejvíce váží. „Jsou tam tři věci, které mám v životě nejradši, a to jsou moje děti, květiny, bez kterých bych nedala ani ránu a domeček, protože jsem už od mládí velká stavitelka,“ svěřila se herečka serveru Expres. Jedna důležitá osoba evidentně chyběla – herec Tomáš Matonoha. Proč herečka do své první malůvky nezakomponovala i manžela?

Lucie Benešová si staví sen! Ale bez manžela Matonohy

Video se připravuje ...

„Já myslím, že chlapi se na tetování dávat nemají, ani jména. Víte, co je nejhorší? Když si tam dáte jméno někoho, koho milujete a za pět let se to všechno může nějak změnit a co s tím tetováním pak? Děti jsou jistota. Chlapa bych si asi nevytetovala,“ konstatovala Benešová, jež si všimla množících se spekulací z poslední doby, které se týkaly možné manželské krize.

Tomáš Matonoha jako generál v Já, diktátor: Pár lidí možná odejde...

Video se připravuje ...

Rozhodla se proto vše uvést na pravou míru. „My máme plno věcí, buď máme krizi, nebo máme naopak líbánky. Nám se to hrozně mění podle toho, co se píše, takže jestli máme momentálně krizi, tak to je blbý, ale jinak krizi samozřejmě nemáme,“ dodala s úsměvem Lucie Benešová.



Přečtěte si
emistan
5. 10. 2023 • 19:05

Mně se líbí když je na jedné "půlce" vytetovaná myš jak leze do kakaové dírky.

miroslava13
5. 10. 2023 • 12:11

mně to připadá ubohé. proč mít celý svůj osobní život vytetovaný na zádech??? To je ještě horší, než když někdo vše vybli.e na facebook nebo instagram.

hejhej
3. 10. 2023 • 21:34

Jana Nováková:

Jana Nováková
3. 10. 2023 • 12:27

Ať si každej se svým tělem dělá co chce.Nejlepší je si ve 20ti vytetovat andělíčka a v 50ti to pak vypadá jako okřídlený prase.Jsem ráda že naší rodinu tahle "móda" minula.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.