Herečky z největších televizních hitů: ZA SERIÁLY SI STAVÍ VILY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečky z největších televizních hitů: ZA SERIÁLY SI STAVÍ VILY

Veronika Arichteva se pochlubila, jak pokračuje rekonstrukce
Veronika Arichteva se pochlubila, jak pokračuje rekonstrukce (Instagram)

Jedna předělává staletý dům, druhá staví moderní novostavbu a třetí se těší z roubenky uprostřed Jizerských hor. Jedno mají ale herečky Veronika Arichteva (37), Anna Kadeřávková (26) a Lucie Benešová (48) společné – staví si svůj sen!

Nebýt ale jejich velkých seriálových rolí, mohly by si herečky o luxusním bydlení dál jen nechat zdát. Právě díky nim herečkám na bankovní konta měsíčně přistávaly částky, o kterých si může mnoho lidí nechat jen zdát. Lucie Benešová za poslední dobu nejvíce zazářila v primáckém seriálu Slunečná, Anně Kadeřávkové zase rozjel kariéru nekonečný seriál TV Nova Ulice. Veronika Arichteva pak měla nejvýraznější roli v První republice, kterou vysílala Česká televize.

Veronika Arichteva (37): Domov s duší

Po dvou letech je hotový první pokoj! Právě z toho se poslední dny nejvíce raduje herečka Veronika Arichteva (37), která si s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (46) koupila 131 let starý dům. Rekonstrukce byla sice nakonec delší a nákladnější, než oba manželé čekali, začíná ale nést první ovoce. „Nevěřím! Jeden pokoj hotovej. To je teda jiná podlaha. Ta původní, co jsem chtěla i dole. Pak mi to ale nedalo, a tak máme dva druhy a délky,“ pochlubila se na svém Instagramu Arichteva „A je klid. Všichni spokojený. Hlavně teda my, když si tu budeme bydlet, dodává herečka, která o svém domě pro změnu mluví jako o »vile Veronice«. „Teo, ty se stěhuješ už dneska,“ zavtipkovala ještě na adresu svého nevlastního syna Teodosia (14), kterého má její manžel z předchozího vztahu.

Co všechno nabídne prima+? Kadeřávkovou, Lauronovou či Hampla v nových seriálech!

Video se připravuje ...

Lucie Benešová (48): Roubenka v horách

Děti už jí odrostly, a tak herečka Lucie Benešová (48) usoudila, že je čas splnit si velký celoživotní sen. Tím je tradiční dřevěná roubenka, do které by se vešla celá její početná rodina. A přestože to není ještě ani rok, co stavba v srdci Jizerských hor začala, bude už za chvíli pomalu, ale jistě finišovat. „Roubenka je už pod střechou, zednická parta má prozatím hotovo a do toho děláme stropy z nádherného starého dřeva. Je tu ještě práce jak na kostele a já budu všem vařit a velet,“ těší se Benešová. Než se ale pustí do oblíbeného zařizování interiéru, bude to ještě nějakou dobu trvat. Část roubenky je totiž zděná a dům tak musí nějakou dobu vysychat. „Když to všechno půjde dobře, za rok bych tam mohla oslavit padesátiny,“ plánuje si herečka, která roubenku příznačně pojmenovala sama po sobě – Beneška!

Anna Kadeřávková (26): Dům jako šílený nápad

Přestože na stříbrném plátně nebo televizních obrazovkách se jí velké role poslední roky spíš vyhýbají, hluboko do kapsy Anna Kadeřávková rozhodně nemá. Ukázala se totiž jako velice zdatná influencerka. A tak si už před pár lety mohla dovolit zásadní rozhodnutí: koupit si dům. „Bylo mi 23 a měla jsem pocit, že je to naprosto šílenej nápad,“ zavzpomínala herečka na dobu, kdy podepisovala kupní smlouvu. „Za pár dní mi bude 26, stavba mýho domu je skoro u konce a já pořád nemám ponětí, co se tady sakra děje. Je to jízda a skoro nevěřím, že to říkám, ale blížíme se do finále,“ pochlubila se Kadeřávková na Instagramu pod videem.To zachycuje rozestavěný dům a dojatou herečku, radující se mezi kabely, které trčí ze zdi.

7 pádů DNES: Biser a Veronika Arichtevovi popsali, jak složitě se dávali dohromady

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.