Lucie Benešová: Vybírá nábytek do roubenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucie Benešová: Vybírá nábytek do roubenky!

Benešová je nadšená, jak stavba postupuje.
Benešová je nadšená, jak stavba postupuje. (Instagram)

Staví si svůj sen v podobě roubenky v Jizerských horách. Dům už stojí, a tak se Lucie Benešová (49) alias barmanka Róza ze seriálu Slunečná pochlubila starožitnými kousky, kterými svůj vysněný domek vybavuje!

Stavba dřevené roubenky, kterou herečka pojmenovala Beneška, se úspěšně chýlí ke konci. Začala totiž fáze, na kterou se těšila nejvíce, a sice zařizování interiéru.

Lucie Benešová si staví sen! Ale bez manžela Matonohy

Video se připravuje ...

„Dovezl se nádherný starožitný nábytek a v sednici už stojí moje stará vytoužená obří prosklená skříň, která původně byla ve školním kabinetu... A stylový prádelník pod televizi,“ pochlubila se Benešová novými kousky na svém Instagramu.

„A co přijde do skříně obřice? Staré nádobí, které už sbírám delší čas,“ těší se herečka, která má ráda – jak sama říká – kouzlo babičkovské doby. Těsně před Vánoci dodělala v roubence obývací pokoj, který stihla i vánočně vyzdobit a připravit na svátky. Čeká ale ještě na instalaci kuchyně, pak už bude moci začít Benešku s manželem Tomášem Matonohou (52) a dětmi naplno obývat . A také tam může oslavit své padesátiny, jak si ostatně plánuje už od samého začátku stavby.

Lucie Benešová: Jak pokračuje stavba její roubenky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
8. 1. 2024 • 08:54

Už se taky připojila k těm bulvarnim věčným nánám .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.