Comeback hlásí comeback! »Ozzák« Dejdar promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Comeback hlásí comeback! »Ozzák« Dejdar promluvil

Chystá se třetí série Comebacku! Kdy se začne natáčet, je ale zatím ve hvězdách...
Chystá se třetí série Comebacku! Kdy se začne natáčet, je ale zatím ve hvězdách... (Instagram, archiv)

Diváky vymodlené pokračování úspěšného sitcomu Comeback by se mohlo stát skutečností. Představitel Ozzáka, herec Martin Dejdar (58), v Panské Talkshow překvapil všechny přítomné včetně moderátora prohlášením, že třetí série je blíže, než se může zdát…

Od posledního dílu druhé série uplynulo již 12 let, přesto se diváci za ta léta odmítají smířit s tím, že druhá série je skutečně tou poslední, a doufají v návrat bratrů Tomáše Pacovského (hraje Tomáš Matonoha, pozn. red.) a Ozzáka. V talkshow pořádané studenty střední průmyslové školy (SPŠST Panská) se host Martin Dejdar rozpovídal o tom, zdali je třetí série vůbec ve hře. A mnohým z jeho odpovědi spadla brada.

Tomáš Matonoha jako generál v Já, diktátor: Pár lidí možná odejde...

Video se připravuje ...

„Měli jsme točit pokračování letos na podzim, 16 dílů,“ šokoval snad všechny přítomné Martin Dejdar. Natáčení ovšem pozastavily komplikace. „Z jakýchsi technických důvodů se to zatím přesunulo o rok, ale skutečně jsme měli začít točit v říjnu 16 nových dílů,“ upřesnil své vyjádření na toto téma Martin Dejdar.

Nové díly jsou napsané stejným týmem scénáristů, který stojí za prvními dvěma sériemi. A stejná by měla být v případě natáčení i sestava herců, tedy Tomáš Matonoha (52), Kristýna Leichtová (37), Marie Doležalová (36), Matouš Ruml (37), Simona Babčáková (50) a Dana Batulková (65).

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi!

Video se připravuje ...

„Pokud vím a pokud jsme ve spojení, tak se všemi kolegy a se všemi herci mluvili a všichni řekli, že jo,“ potěšil fanoušky sitcomu Martin Dejdar, jenž ale zatím netuší, jakým způsobem by měl Comeback pokračovat. To se zřejmě dozví až při čtení scénáře, k němuž se dostane snad v příštím roce. „Už jsme řešili natáčecí termíny, takže to pokračování, doufejme, i já doufám, že bude,“ zažehnul jiskru naděje Martin Dejdar.



Přečtěte si
ELLA Průšová
6. 8. 2023 • 20:07

No to bude paráda! Hamižný a vlezlý chamtivec Dejdar a mátonoha k tomu, hezké dívání!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.