Krize u Dejdara? Hvězda Specialistů hledá ženu, dámu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krize u Dejdara? Hvězda Specialistů hledá ženu, dámu...

Martin Dejdar s manželkou Danielou.
Martin Dejdar s manželkou Danielou. (Profimedia)

Herec Martin Dejdar (58) jde s dobou a své slavné jméno neprezentuje pouze na televizních obrazovkách, ale i v rámci byznysu. Jako správný influencer vyvinul vlastní kosmetický doplněk a rozhodl se na tento produkt otisknout i jména svých dobrých známých.

Produkty od celebrit jdou na dračku. Ví to i Martin Dejdar, jenž na kosmetický trh přišel s vlastním parfémem značky DayDee.  A protože se mu v tomto odvětví byznysu zalíbilo, rozhodl se navázat spolupráci i s dalšími velkými jmény ve svém oboru. Po MMA zápasníkovi Karlosu Vémolovi (38) si plácl i s úspěšným zámořským hokejistou Davidem Pastrňákem (27).

Martin Dejdar se svou atraktivní manželkou: Šaty jí šiju já, tvrdí

Video se připravuje ...

„Povídali jsme si a vznikl nápad udělat Davidovi parfém, protože jsem už tehdy měl jeden pro sebe a druhý pro Karlose Vémolu a slovo dalo slovo. David je člověk, který má rád módu, rád se dobře a neobvykle obléká, což mě nesmírně baví, taky to mám rád. Jsem rád, že se to povedlo,“ sdělil webu Super.cz herec Martin Dejdar.

Hvězda Specialistů ovšem nechce zůstat jen u parfémů pro pány. Rád by na vůni spolupracoval i se známou tváří z řad žen. Zatím se mu ale pro svůj projekt nedaří žádnou oslovit. „Hledáme ženu, dámu z českých známých osobností, která bude mít svůj vlastní parfém,“ vypustil do éteru Martin Dejdar. Uvidíme, která dámská osobnost se nakonec nápadu chytne…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.