Životní gól Pastrňáka: Snoubenka Rebecca porodila dcerku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Životní gól Pastrňáka: Snoubenka Rebecca porodila dcerku!

David Pastrňák má dceru.
David Pastrňák má dceru. (Koláž BLESKsport)

Před dvěma lety se mu zhroutil svět, když mu synek Viggo zemřel v pouhých šesti dnech. Teď se mračna roztrhala, David Pastrňák (27) je konečně táta. Sluníčko jeho života se jmenuje Freya Ivy.

»Pasta« a jeho snoubenka Rebecca Rohlssonová (28) o narození dcery informovali na sociálních sítích. „Freya Ivy Pastrnak už je na světě. O tomto okamžiku jsme snili už dlouho, nemohu být na své dvě krásné holčičky pyšnější,“ vzkázal útočník Bostonu, přidal k tomu popisek táta princezny vyznání své lásce, se kterou prožil tak těžké chvíle. „Nemůžu se dočkat, až tě budu sledovat, jak jsi ta nejúžasnější máma,“ dodal.

Oba snoubenci se pochlubili sérií roztomilých fotek, kde malá Freya Ivy odpočívá na tátově hrudi, nese se v dětské autosedačce nebo spí po boku maminky. „Jsme úplně strašně zamilovaní,“ culila se Rebecca. A gratulace (nejen) hokejového světa jen prší.

Jiřina Bohdalová a David Pastrňák to rozjeli na parketu.

Video se připravuje ...

Přání všeho dobrého připojili americký tenista John Isner, zpěvačka Monika Absolonová, návrhářka Beata Rajská či hokejoví parťáci Vladimír Sobotka a Radek Duda. Ten moc dobře ví, jak je zdravá rodina důležitá, vždyť jeho syn se pere s leukémií. „Smysl života. Ať jste všichni zdraví. Ať žije rodina. Velká gratulace, příteli,“ vzkázal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.