Osudový zlom u Jágra: S Branišovou je vše jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Osudový zlom u Jágra: S Branišovou je vše jinak!

Dominika Branišová o dítěti s Jágrem
Dominika Branišová o dítěti s Jágrem (Foto: P. Machan, M. Hykl, R. Klejch, ČTK)

Hokejová legenda Jaromír Jágr (51) je už nějakou dobu šťastný po boku modelky Dominiky Branišové (28). Klape jim to nejen v jejich soukromém životě, ale i v tom pracovním. Společně totiž rozjeli firmu JJ68 by Jaromír Jágr. Nutno podotknout, že hokejista takový partnersko-pracovní vztah dosud s žádnou svoji přítelkyní neměl.

Když se dal Jaromír dohromady s Dominikou, lidé jim moc šancí nedávali. Branišová ale všechny překvapila tím, jakou oporou Jaromírovi byla a samozřejmě stále je. Stála při něm, když mu loni zemřel milovaný tatínek Jaromír Jágr starší a její jméno se objevilo dokonce i na parte. Jde jen o detail, který ale značí, že Jaromírova rodina už ji bere za svou.

Od modelingu upustila a začala svému milému pomáhat se vznikem značky JJ68 by Jaromír Jágr, konkrétně tam figuruje jako marketingová ředitelka. Zatímco Jágr je pochopitelně tvář celé firmy. Konkrétně prodávají produkty obsahující konopí, které jsou prospěšné našemu zdraví.

Dominika Branišová zaskočila za svého Jardu. Kde slavný hokejista byl?

Video se připravuje ...

Daří se jim a i sám Jágr se začal zapojovat do propagace. Branišová z něj udělala tak trochu influencera, protože i on už dokáže nafotit dost slušný propagační materiál na sociální sítě. Jejich vztah se zdá být idylický, a kdo ví, třeba to bude právě Dominika, která z hokejové legendy udělá tatínka a ženáče.

Jágr: Úžasné, tohle byla výjimečná generace. Největší legraci si užiju v kabině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.