Co na to Branišová? Kopecká kápla božskou o Jágrovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co na to Branišová? Kopecká kápla božskou o Jágrovi

Jaromír Jágr má novou mladou múzu, která si říká Zaelbeth
Jaromír Jágr má novou mladou múzu, která si říká Zaelbeth (koláž iSport.cz)

Stříbrná finalistka SuperStar Elizabeth Kopecká (28) se netají přátelstvím s hokejovým bohem Jaromírem Jágrem (51). Právě on byl jejím největším fanouškem v pěvecké soutěži a dál je jejím mentorem.

Díky Jágrovi zamakala i na své figuře. „Jarda mi dohodil kondičního trenéra, začala jsem držet metabolic balance (stravovací program – pozn. red.) a přidala pohyb. Najednou šla kila dolů a zpevnila se mi postava,“ netají se Elizabeth. Její poslední fotky mluví za vše, navíc jí prospěla i změna účesu. Jak moc je sexy, předvede i v novém klipu k songu Good Times (Dobré časy), který má 14. dubna premiéru.

Jágr ve firmě omilostněné Zemanem! Yemi a přípravy na vesmírnou misi. A Kadyrův kůň v Česku zmizel

Video se připravuje ...

A jak to má vlastně s hokejovým bohem? „S Jardou jsme dobří kamarádi a já mu vděčím za to, co pro mě během SuperStar udělal. O nic jsem ho nežádala a on mě sám od sebe na svém profilu veřejně podpořil,“ svěřila Aha! zpěvačka, která pracovala jako marketingová specialistka pro Jágrův klub.



Přečtěte si
AHel
30. 4. 2023 • 13:12

Divnýýýýýýýý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.