Hříšný tanec! Jágr to rozjel na ulici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hříšný tanec! Jágr to rozjel na ulici

Jaromír Jágr s Dominikou Branišovou
Jaromír Jágr s Dominikou Branišovou (profimedia.cz)

Elvis Presley o Las Vegas zpíval, že den proměňuje v noc a noc v den! Své o tom ví i Jaromír Jágr (51). Ten teď ve městě hazardu vsadil dokonce vlastní důstojnost.

Ne, Travolta z něj nikdy nebude, kazit švandu ale není jeho styl. A tak se v Nevadě spolu s několika dalšími odvážlivci zúčastnil přímo na ulici pilotní lekce umění zvaného breakdance.

Na Stardance to zatím není, pánevní oblastí ale kroužil takovým stylem, že si se svými náhodnými parťáky vysloužili aplaus na otevřené scéně. Potom ale došlo na figury připomínající pozice kámasútry ze strany 26. To už Jágrova láska a kameramanka Dominika nevydržela a propukla v hurónský smích.

Dominika Branišová zaskočila za svého Jardu. Kde slavný hokejista byl?

Video se připravuje ...

„To je tak, když jdete ve Vegas kolem nějakého představení a jste tam nejvyšší. Hned si vás vyberou a vy se toho stanete součástí,“ zubil se kladenský vtipálek. „Věřte, není to dobrý pocit,“ napsal na Twitter. Nevadí, hlavně, že je sranda.

 



Přečtěte si
lekno
7. 7. 2023 • 13:57

Jak jednou zahlásil inspektor Clouseau, když navštívil bývalého šéfinspektora v zahradě ps. léčebny : „Víte, jsou vítězové a jsou poražení..“ V oblasti tance mám ten pocit, že JJ bude patřit vždy k těm druhým. Možná se ale mýlím. A jinak samozřejmě - hokejový hrdina.. Estetický záběr je foto č. 2., kde je Dominika v květinovém zátiší. Jako v japonské zahradě.. Moc hezká momentka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.