Jágrova sexy bývalka na Kostarice: Kokosy na »Kopřivě« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jágrova sexy bývalka na Kostarice: Kokosy na »Kopřivě«

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (instagram.com )

Umí se fanouškům připomenout! Veronika Kopřivová (32) je už druhý týden na Kostarice a z exotické dovolené sdílí jeden sexy snímek za druhým. Může si to dovolit, postavu má maminka dvouleté Elly opravdu výstavní. 

Kromě fotek z cest ale bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (51) nezapomíná pravidelně zásobovat sociální sítě také snímky z pláže, kde vystavuje vypracovanou postavu a parádní zadeček. Teď ale Veronika zašla s odhalováním ještě o kousek dál. Odhodila vrchní díl plavek a zapózovala nahoře bez.

Veronika Kopřivová: Jak si s ex rozdělili péči o dceru?

Video se připravuje ...

Na zakrytí ňader si vystačila jen se skořápkou kokosového ořechu! Z jejího výrazu je jasné, že se při focení dobře bavila. „Každý den cestujeme a přesouváme se na nová místa. Jedno je hezčí než druhé a já jsem ráda, že to tady s vámi mohu sdílet,“ tetelila se Veronika radostí. 



Přečtěte si
pravlast
26. 1. 2024 • 09:41

Trapné co všechno Plesk umí popsat a zveřejnit.Ta kosočtvercová teda nic moc,když se to schová do půlek kokosů.Hlavně že ji musí neustále někdo připomínat přes J.Jágra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.