Kuchařová už neví, co se sebou? Zvolila účes „na Jágra“! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kuchařová už neví, co se sebou? Zvolila účes „na Jágra“!

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová  (archiv T. Kuchařové)

Krásná Taťána Kuchařová (35) se po bouřlivém rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (40) rozhodla naplno věnovat sobě. Nyní na svém Instagramu sdílela fotky ze své nejnovější kampaně, nicméně za ně sklidila posměch.

Taťána se chystá vypustit do světa svou novou kolekci oblečení, na které pracovala společně se známou módní společností. Nesmělo proto chybět focení, na kterém se blondýnka ukázala nejen ve své nové kolekci, ale i v novém účesu. Zvolila střih „na Jágra“, takže má vepředu dlouhou ofinu a v zadní části pouze ocásek.

Taťána ve svém novém účesu

Taťána ve svém novém účesu

 

Taťána ve svém novém účesu

 

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...

Objevilo se několik pochvalných komentářů, ale samozřejmě nechyběly ani ty kritické. "Jako čerstvá šedesátnice dobrý no," napsal jeden z fanoušků. „Účes je hezký, ale nemůžu si pomoci, dělá tě o hodně starší, což za mě je škoda," zněl další komentář. Nakonec se ukázalo, že Kuchařová všechny převezla. Šlo totiž pouze o paruku, pod kterou stále nosí své blond mikádo.

Kuchařová otevřeně o novém životě, vztahu s Arsovem a další svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ivana Bučková
8. 8. 2023 • 13:31

To je zase stupidní článek s ještě stupidnějším nadpisem!! Kdyby měla na hlavě... nic i tak bude krásná. Autor článku by měl dát svoje foto, když je takový znalec dokonalosti!! Hrozný blábol 💩🙈🙄

Valkyra Kika
2. 8. 2023 • 01:31

Myslím, že nakonec z té nenávistné štvanice, která se rozpoutala a do které se zapojila údajně prÿ dříve chytrá všeumélka Písařovic (miss, zpěvačka, moderátorka, tanečnice, komentátorka plodnosti, odbornice na otěhotnění, příštipkářka ve zviditelnéní se kdekoliv z Nýmandem Tiffany, polonahá loutka s pánským hrudničkem v pánském saku, ma..r.ce v ČT..,vyjde nakonec Táňa nejlépe...🍀👌❤️

velazquez
31. 7. 2023 • 18:47

Uces na Jagra ji slusi, ale jinak je to hrozna kraFka, stejne jako ten jeji ex-bridil v zenskejch satech Tiffany.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.