O tom si může Písařovicová nechat zdát! Rozkoš Kuchařové sklízí obdiv | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

O tom si může Písařovicová nechat zdát! Rozkoš Kuchařové sklízí obdiv

Taťána Kuchařová na dovolené
Taťána Kuchařová na dovolené (archiv T. Kuchařové)

Dodnes dokazuje, že se vítězkou Miss World 2006 stala zaslouženě. Krásná Taťána Kuchařová (35) vystavila své křivky na lodi a fanouškům tím vzala dech.

Aktuálně si blondýnka užívá odpočinku na své chalupě v Čechách, konkrétně u nádrže Rozkoš. Na svém instagramovém profilu se pochlubila fotkami z lodě, kde její postavu zahalovaly pouze červené plavky. „Teď užívám horka na souši i na lodi a letní večery a koupání pod hvězdami v okolí chalupy, to je prostě nádherný “rozmarný” léto, kdy se mi tady střídají přátelé s rodinou,“ napsala k příspěvku Kuchařová. Muži se najednou začali předhánět v lichotkách.

Taťána Kuchařová si užívá dovolenou v Česku

Taťána Kuchařová si užívá dovolenou v Česku

 

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...

„Táňo, opět Ti to moc sluší. S takovou kapitánkou bych mohl plout pořád,“ napsal jeden z jejích obdivovatelů. „Opravdu je rozkoš se na to koukat,“ přidal se další. O podobných komentářích si nastávající jejího exmanžela Ondřeje Gregora Brzobohatého (40),  Daniela Písařovicová (44), může nechat jen zdát . Moderátorka koneckonců fotky podobného typu nesdílí tak často, a možná proto se podobných pochvalných komentářů jen tak nedočká. Táňa si je naopak vědoma svých dokonalých křivek a nebojí se je ukázat.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5314754
24. 8. 2023 • 11:37

Emistan 👍👍🍀🙋

lekno
23. 8. 2023 • 22:03

S tím „jelimanem“ měla svatbu roku, tak se o tom tehdy psalo. On měl jistě též nějaký podíl zásluhy na přípravě její luxusní svatby. Svatební dort byl moc hezký, vysoký a barevný jako květinová louka. Tehdy vypadali oba šťastně. Pár let a všechno je pryč.. V podstatě je ale Táňa v církevním pojetí stále ještě jeho manželka, anulace zatím neproběhla. No koho z té dvojice to dnes omezuje ohledně tvorby nových vztahů ? Ondřejovi je to jedno, pro toho byl církevní obřad sňatku zřejmě jen divadelní fraška. Jak ten c. sňatek vnímala Tatiána i tu víru zda vúbec vážně bere, ke které se veřejně hlásí – ví ona a Bůh.

emistan
23. 8. 2023 • 12:16

Vypadá rozhodně šťastněji než když byla s tím nemožným jelimanem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.