Kuchařová nemá dost? Po rozvodu... Svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová nemá dost? Po rozvodu... Svatba!

Ples jako Brno: Taťána Kuchařová
Ples jako Brno: Taťána Kuchařová (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Přestože má modelka a bývalá Miss World Taťána Kuchařová (35) aktuálně stále ještě starosti s anulací sňatku s Ondřejem Brzobohatým (40), na svatby úplně nezanevřela. Chystá se totiž veselka!

A přímo v její rodině. Její mladší sestra Kristýna (25) co nevidět řekne »ano« svému letitému partnerovi - a to se muselo pořádně oslavit. Kuchařová pro svou sestru vychystala velkolepou rozlučku se svobodou, která se přesunula z centra Prahy na palubu luxusní jachty.

Pošta propouští, 600 padáků na stole! Benzin zdražuje a matka Brzobohatého v šoku

Video se připravuje ...

Prosecco teklo proudem a tým nevěsty se evidentně dobře bavil. Děvčata se smála, Táňa se tulila ke kapitánovi, a pak si všichni zatrsali na píseň Heleny Vondráčkové Vzhůru k výškám

Nezbývá než doufat, že manželství sestry Kristýny bude mít o poznání šťastnější konec než manželství Táni, které se Kuchařová snaží anulovat u Metropolitního církevního soudu.

Svatební zvony se možná rozezní letos ještě jednou, bývalý manžel Kuchařové, Ondřej, se totiž nedávno zasnoubil s Danielou Písařovicovou (44), v kuloárech se proslýchá, že má pár už i datum...

Černochová a vztahy v armádě. Kuchařová se chystá na Brzobohatého a Blesk Tlapky v sobotu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.