Brzobohatý po zásnubách s Písařovicovou: Proces roku se komplikuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Brzobohatý po zásnubách s Písařovicovou: Proces roku se komplikuje

Tajené foto ze zásnub Ondřeje a Daniely!
Tajené foto ze zásnub Ondřeje a Daniely! (Archiv Blesku)

Emoce jak na houpačce! Tak by se dalo shrnout dění okolo hudebníka Ondřeje Gregor Brzobohatého (40), jenž současně zažívá jedno z nejnáročnějších a zároveň nejkrásnějších období svého života. Na jedné straně je ostře sledován jeho vyhrocený rozvodový proces s exmanželkou Taťánou Kuchařovou (35), na té druhé září štěstím po boku snoubenky Daniely Písařovicové (44).

V dřívějších dobách sdílel Ondřej Brzobohatý na svém instagramovém profilu vesměs hudební úspěchy a pracovní záležitosti s muzikou spojené. Své soukromí si bedlivě hlídal a ani k bouřlivému rozvodu, ani k současnému vztahu se virtuálně příliš nevyjadřoval. To se před pár týdny změnilo poté, co na veřejnost unikly detaily církevní žaloby exmanželky Taťány Kuchařové. Hudebník pak nedokázal udržet kamennou tvář a k celé kauze se jednou provždy rázně vyjádřil.

Černochová a vztahy v armádě. Kuchařová se chystá na Brzobohatého a Blesk Tlapky v sobotu!

Video se připravuje ...

Aby mohl pro tuto chvíli otočit list alespoň na sociálních sítích a vyrovnat misky vah něčím pozitivním, rozhodl se svým příznivcům pochlubit snímkem z Malediv, kde, jak se později ukázalo, požádal svou partnerku Danielu Písařovicovou o ruku. „Porušuji zásadu sdílet svůj osobní život na Instagramu. A to z čiré radosti z životního štěstí, které přeju úplně všem. Milujte se! Stojí to, sakra, za to!“ napsal pod zamilovaný snímek.

Jak informoval deník Blesk, zatímco u Daniely Písařovicové jde o svatební premiéru, muzikant skáče z chomoutu do chomoutu. První manželkou Brzobohatého se stala produkční Johana Indráková, s níž se rozvedl v roce 2013, tedy ve stejném roce, ve kterém si vzal topmodelku Taťánu Kuchařovou.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...

Jejich rozvod ovšem ještě ke zdárnému konci nedošel, neboť je čeká ještě církevní anulace sňatku. Tu měl Metropolitní církevní soud řešit v minulém týdnu, jednání se ale podle informací výše zmíněného deníku odkládá z důvodu pokračujících příprav. I přes posunutí termínu anulace půjde o ostře sledovanou událost, která až do konce procesu bude exmanžele stále pronásledovat…  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.