Táňo, tohle ti vzkazuje Daniela: Písařovicová bez servítků o Kuchařové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Táňo, tohle ti vzkazuje Daniela: Písařovicová bez servítků

Písařovicová za Brzobohatým stojí jako skála
Písařovicová za Brzobohatým stojí jako skála (Martin Hykl, archiv)

Mohli by jí to vrátit i s úroky a rozpoutat otevřenou mediální válku, namísto toho zachovali Daniela Písařovicová (44) i Ondřej Brzobohatý (40) dekórum a na konto Taťány Kuchařové (35), která médiím poskytla plné znění církevní žaloby plné polopravd s cílem svého exmanžela co nejvíce pošpinit, se vyjadřují velmi opatrně. 

„Taťána vsadila na vysokou kartu – nechala uveřejnit kompletní znění církevní žaloby – a to není něco, co by evidentně i další lidé přešli mávnutím ruky,“ vysvětluje  Písařovicová, proč Ondřeje maximálně podpořila v tom, aby poskytl otevřenou výpověď a rozporoval některé intimní body žaloby, které narážely například na jeho neplodnost či sexuální nevyhraněnost. Zároveň společně připravili obě rodiny na sled událostí, který bude po rozhovoru následovat. Ty je samozřejmě plně podpořili, ostatně jako řada známých osobností, které patrně vidí i pod pokličku a znají oba bývalé partnery.

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

„Vím, že mezi diskutujícími je řada těch, kdo chtějí věřit, že Taťána nic podobného neprovedla. Mezi námi, pokud bychom si nebyli jistí tím, že to je ona, kdo žalobu včetně fotek poskytla, hodně bychom si zahrávali. Ondřejovo obvinění, že žalobu do médií podstrčila právě Taťána, je totiž natolik závažné a likvidační, že pokud by se zakládalo na lži, napadená strana by ho za to neváhala žalovat. A to se mimochodem doteď nestalo, což vypovídá o všem,“ řekla Daniela Blesku.  

I přestože i jí musí být celá situace nepříjemná, dokonce ji v očích některých fanoušků jako váženou novinářku a moderátorku, může znevážit, Taťáně za její kroky vzkázat nic nechce. „Nebylo by to ani vhodné. Je to její boj,“ dodala smířeně.

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
radkomuller
22. 6. 2023 • 07:09

Kdo vam rekl ze ty materialy dala mediim ona ? Podle meho nazoru to byl on. Proc to nikdo na ferovku nerekne jak to bylo ? Pisete jen spekulace a vydavate je za fakta.

Jana Nováková
27. 5. 2023 • 12:48

Písařovicová se chová jako rozpustilej diblí­k(In­kogni­to).Je trapná.A ten její babochlap s mastným kokrhélem na hlavě mi nestojí za komentář.Jí bijou biologický hodiny,spíše řvou,a furt se nic neděje.Přitom ona chce dítě a je jí jedno s kým( stejně jako Kociánová+Malý).

jity
26. 5. 2023 • 14:10

Pokud brala antikoncepoci, tak byl snadno neplodný.

kaja
26. 5. 2023 • 14:04

Vážená novinářka??? Jediné, co je v pořádku, že se ve svém požehnaném věku dala dohromady s neplodným Gregorem

hejhej
26. 5. 2023 • 10:09

Kuchařová je hezká, ale hloupá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.