Písařovicová kost a kůže... kvůli Kuchařové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Písařovicová kost a kůže... kvůli Kuchařové

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se tajně zasnoubili.
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se tajně zasnoubili. (Profimedia.cz)

Ostrá mediální přestřelka mezi Taťánou Kuchařovou (35) a Ondřejem Brzobohatým (40) se nedotkla jen obou aktérů. Negativní klima dopadlo i na současnou přítelkyni Ondřeje, Danielu Písařovicovou (44). Na akci nadace ALS Prague City Swim dorazila výrazně pohublá. 

Stres okolo anulace církevního sňatku a zejména veřejné rozebírání znění žaloby nebylo rozhodně příjemné, o to víc, že se neřešilo jen za zavřenými dveřmi. Ondřej Brzobohatý musel učinit zásadní rozhodnutí a médiím poskytl otevřenou zpověď, která se dotýkala i velmi choulostivých otázek - zejména jeho sexuální orientace, nebo pro mnohé nepochopitelné záliby v dámských převlekách.

Daniela Písařovicová o Brzobohatém v Ivetě: Jeho podoba se Štaidlem je úžasná

Video se připravuje ...

I Písařovicová se za svého partnera postavila. Blesku potvrdila, že o zálibách Ondřeje věděla od samého počátku. „S nadšením mi o tom vyprávěl. A ukazoval mi i fotky,“ svěřila se Daniela. „Je to velká legrace. Bavilo mě to. Tiffany je přátelská a vtipná, ostatně stejně jako Ondra. Jeho pestrá osobnost a hravost mě baví o to víc,„ řekla také. 

„Myslím si, že bylo dobře, že jsem se vyjádřila. Do té doby jsem se nevyjadřovala, ale teď jsem měla pocit, že se mám postavit za svého partnera. Přijde mi to normální a tím moje veškeré mediální vyjádření končí,„ uvedla nyní s odstupem, když se poprvé od kauzy objevila ve společnosti, aby podpořila pacienty s amyotrofickou laterální sklerózou. 

Ačkoli jí to slušelo, ostatně jako vždycky, a měla dobrou náladu, bylo patrné, že je pohublá.„Asi jsem zhubla, ale nemáme doma váhu, tak nevím," řekla Super.cz. Sled událostíá posledních týdnů si nejspíš vybral svou daň. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.