Táňo, koukej: Zásnuby Brzobohatého a Písařovicové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Táňo, koukej! Zásnuby Brzobohatého a Písařovicové

Brzobohatý bude zase ženáč
Brzobohatý bude zase ženáč (archiv Blesku)

Už když si tihle dva začali, dalo se očekávat, že napíšou ještě velký příběh se šťastrným koncem! A taky, že jo. Na Maledivách, které Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44) navštívili před pár týdny, došlo i na pověstné pokleknutí...

Lehce se lze domnívat, jaká byla odpověď Daniely na otázku, zda si Ondřeje vezme. Obrovský diamantový prsten, který na důkaz příšlibu nosí na levém prostředníčku, tedy blízko srdci, je toho důkazem. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

„Ano, je to pravda. Zasnoubili se na Maledivách,“ potvrdil Blesku zdroj z okolí páru. Kdy bude veselka, není zatím zřejmé. Tradice praví, že by měla proběhnout do roka a do dne. Nakolik se jí Daniela a Ondřej budou držet, je jen čistě na nich. 

Pravdou ale je, že Ondřeje stále ještě čeká nepříjemná dohra minulého manželství s Taťánou Kuchařovou, která se za poměrně bouřlivé mediální pozornosti, snaží anulovat církevní sňatek. 

Daniela Písařovicová o Brzobohatém v Ivetě: Jeho podoba se Štaidlem je úžasná

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.