Brzobohatý pod dohledem: Přísný zákaz od Daniely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Brzobohatý pod dohledem: Přísný zákaz od Daniely

Daniela určuje pravidla
Daniela určuje pravidla (Blesk - David Kundrát)

Tak kdo tady nosí kalhoty? Daniela, nebo Ondřej? Zatím to vypadá, že Písařovicová vydává zákazy a Brzobohatému nezbývá nic než poslouchat. Ukázalo se to ostatně i při natáčení pořadu Inkognito. 

Jsou spolu už víc než rok a role už jsou patrně jasně rozhozené. Zdá se, že vše je v pevných rukou půvabné moderátorky. Ta dokonce už spravuje i finance jednoho z našich nejúspěšnějších muzikantů.

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

„Peníze můžou být jen na účtu,“ stojí si tvrdě za svým Daniela. Libor Bouček (42) si neodpustil rýpanec, když pronesl, že jsou vlastně nehmatatelné. „Proto ti Daniela žádné peníze nedává,“ popichoval Brzobohatého. Tomu se tok konverzace očividně moc nelíbil a raději se věnoval hádání neobvyklé profese hosta. 

Daniela nejspíš nebude klasická domácí puťka. Brzobohatý totiž už dříve v rozhovoru pro eXtra.cz řekl, že se mu od ní nedostává ani bůh ví jaké péče. „Jestli do nějakého ranku má partnerka nepatří, tak je to rozhodně ten, ve kterém by někoho obletovala,“ řekl. 

„No, do jistý míry má vlastně pravdu, protože já opravdu nejsem ten typ, který kolem něj bude skákat, ale to neznamená, že by neměl můj respekt, zároveň i moji pozornost. Ale není to tak, že by se všechno točilo kolem Ondry, a myslím si, že i takhle to myslel,“ reagovala na jeho slova krásná moderátorka. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
EM1234
12. 6. 2023 • 13:33

Mno bude ještě srandy kopec. A je zajímavé, to s těmi penězi, njn každá není tak outlocitná aby rozdávala. Něco na tom bude, když to dokázala vynést na světlo boží... teda DO BULVÁRU. Táňo, to chce klid, počítám že katra se brzy obrátí,....

Eliška Janalíková
19. 5. 2023 • 19:36

Nedělejte z toho drama, kdo to viděl, ví, že si dělali srandu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.