Spekulace kolem Brzobohatého! Písařovicová na pochybách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Spekulace kolem Brzobohatého! Písařovicová na pochybách

Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý (Blesk - Martin Hykl)

Jak se ukázalo díky pokračování seriálu Iveta, hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (40) má s Ladislavem Štaidlem (†75), kterého v minisérii ztvární, společného víc, než se očekávalo. Při pohledu na Ondřeje po zásahu maskérů lze jen těžko uvěřit, že jde o čistě náhodnou podobu…

Jako vejce vejci! Když se Ondřej Gregor Brzobohatý objevil na natáčení jako zesnulý kolega z branže, většině přítomných zůstal nad neuvěřitelnou podobou rozum stát. Když se k tomu ještě připočte fakt, že je Ondřej úspěšným hudebním skladatelem, konspirační teorie se rozjely na plné obrátky. Pochyby přiznal i samotný herec a hudebník.

„Já jsem hned zavolal mámě a zeptal jsem se jí, proč mi neřekla pravdu,“ přiznal se smíchem v hlase Ondřej Gregor Brzobohatý, jehož partnerka, moderátorka Daniela Písařovicová (44), po zhlédnutí nových dílů též nemohla uvěřit tomu, že je podobnost mezi Ondřejem a Ladislavem Štaidlem čistě náhodná. „Spekulovali jsme o tom, kdo je jeho otec,“ vtipkovala v rozhovoru pro eXtra.cz hvězda DVTV.

Ondřej Brzobohatý si v druhé sérii Ivety zahrál Ladislava Štaidla: Líbí se sám sobě?

Video se připravuje ...

„Samozřejmě víme, kdo je jeho táta, ale ta podoba je prostě neuvěřitelná a Ondřej tomu dopomohl ještě zamračením. Mimo ten vizuální dojem se mi i líbilo, jak to hrál, a myslím, že to všechno tak hezky zaklaplo do sebe," nešetřila chválou směrem ke svému partnerovi.

Nakonec z Brzobohatého vypadlo, že jeho slavný předchůdce pro něj nebyl tak úplně cizím člověkem. „Naši byli dobří přátelé s rodinou Ladislava Štaidla ještě dřív, než se vůbec s Ivetou poznali, a vzájemně se navštěvovali, takže pro mě byl Láďa vlastně takovým strejdou," přiznal nakonec Ondřej Gregor Brzobohatý.

Štaidl, mateřství, Gott a kariérní vrchol. Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.