Totální dno Kuchařové: Intimní nařčení Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Totální dno Kuchařové: Intimní nařčení Brzobohatého

Pořádná odveta Brzobohatému?
Pořádná odveta Brzobohatému? (archiv)

Jak slíbila, tak udělala. Podle Ondřeje Brzobohatého (40) se jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová (35) měla vyjádřit, že jestli se s ní rozvede, zničí ho. Do redakce Blesku následně zaslala plné znění církevní žaloby, kde mimo jiné tvrdí, že se Ondřej převléká za ženu a že není sexuálně vyhraněn. Brzobohatý se k věci vůbec poprvé vyjádřil. 

„Rozvádět se nejprve nechce a hledá všemožné způsoby, jak rozvodu zabránit, a potom všude vypráví, jak je šťastná, že se konečně rozvedla a opustila toho patologického lháře a toxického narcise. Ale hlavně, proč, když je někdo konečně šťastný a spokojený, jak tvrdí, má potřebu dál ubližovat a veřejně pranýřovat? A navíc člověka, kterému slíbila před oltářem lásku, úctu a respekt. Je mi opravdu fyzicky zle z toho, že to zašlo až takhle daleko a že tu spolu kvůli tomu teď sedíme.“ nechápe její kroky Brzobohatý. 

Kuchařová otevřeně o novém životě, vztahu s Arsovem a další svatbě

Video se připravuje ...

Kuchařová jej veřejně nařkla, že není sexuálně vyhraněný, což má dokazovat jeho záliba, kdy se čas od času převléká za ženu. Dokonce jej poslala řešit problém i do sexuologické poradny. „To je jedno z mnoha lživých obvinění, kterých je ta žaloba plná. O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální," tvrdí Ondřej. Jeho slova ostatně potvrdila i sexuoložka. 

„Vyrostl jsem ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci," uzavřel. 

Rozvedená Taťána Kuchařová: Šla z náruče do náruče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
1. 6. 2023 • 22:23

fany22; Brzobohatýho nemusí nikdo očerňovat!

ELLA Průšová
26. 5. 2023 • 21:36

uschi;, jinak se cítíte dobře? A jak tak koukám a čtu, že byste si zaobcoval, s Brzobohatým? Zklidněte hormony, vezměte si své léky a hup do regálu!

Silvana Tenreyro
24. 5. 2023 • 15:40

Dobrý den! Jsem Silvana Martina T Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@yahoo.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

Silvana Tenreyro
24. 5. 2023 • 15:39

Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@yahoo.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

rydlo
23. 5. 2023 • 09:40

Písařovicová bude babochlapem kvůli své výšce pro každého zapr-atělého chcí.páčka!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.