Totální dno Kuchařové: Intimní nařčení Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Totální dno Kuchařové: Intimní nařčení Brzobohatého

Jak slíbila, tak udělala. Podle Ondřeje Brzobohatého (40) se jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová (35) měla vyjádřit, že jestli se s ní rozvede, zničí ho. Do redakce Blesku následně zaslala plné znění církevní žaloby, kde mimo jiné tvrdí, že se Ondřej převléká za ženu a že není sexuálně vyhraněn. Brzobohatý se k věci vůbec poprvé vyjádřil. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Silvana Tenreyro
24. 05. 2023 15:40

Dobrý den! Jsem Silvana Martina T Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@yahoo.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

Silvana Tenreyro
24. 05. 2023 15:39

Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada@yahoo.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

Martin Tesařík
23. 05. 2023 09:00

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Martin Tesařík
23. 05. 2023 07:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AHel
22. 05. 2023 23:42

Sexuolog Weis, ten dobytek, který zavinil nehodu s úmrtím a nešel sedět a vykrucoval se z toho, není žádný úctihodný člověk. Kdyby měl trochu svědomí, tak někam zaleze a je zticha, a on po krátké odmlce zase rozdává rady, pro mě naprosto out. No v holportu s paní Kuchařovou, to je tedy pecka. Člověk obojživelník, nepěkné.

jan kolář
22. 05. 2023 23:34

Kucharova je stejne dno, jako ktere si vybira coby svedky: Duka-prokazatelne kryje sexualni delikty knezich, Weiss-ozrala,co seda za volant nalitej a zapricinuje smrt ridice, a dalsi radobyverici, ktery se ukaji instagramovym opojenim, misto desatku novodobe dusicky oblbuje jinde. Stejne dno si hleda svou poduroven.

uschi
22. 05. 2023 23:32

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ELLA Průšová
26. 05. 2023 21:36

uschi;, jinak se cítíte dobře? A jak tak koukám a čtu, že byste si zaobcoval, s Brzobohatým? Zklidněte hormony, vezměte si své léky a hup do regálu!

AHel
22. 05. 2023 23:13

Paní Táni, je mi líto!!!!! Nikdo nevíme, co bylo mezi nimi, ale toto je už přes čáru, i kdyby to byla pravda. Takové věci inteligentní žena na úrovni nikdy neudělá. Najděte rychle svojí hrdost, hlavu vztyčenou a jděte dál, nic jiného nelze dělat, život je velmi krátký na takové hovadiny!!!! Držím Vám palce ať se dáte rychle do pohody....

uschi
22. 05. 2023 21:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ELLA Průšová
22. 05. 2023 21:23

Nechte Táňu na pokoji, starejte se o sebe nebo o mamánka Brzobohatýho , on jí podváděl i během manželství a hloupej on byl vždycky! Takovej namyšlenej ku-rev-ník! A Táničkou nebylo nic řízeno, nýbrž matičkou Ondřeje! On je takové kopejtko, co šlo, to zničil, ty jeho předělávaný věci, na muzikály, to je něco strašného!

Sem samadoma
22. 05. 2023 16:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fany22
22. 05. 2023 15:32

Ona s ním ty hry hrála. A organizovali v tom stylu i různé večírky. A vůbec, když někdo prohlásí : jestli se se mnou rozvedeš, zničím tě! vypovídá to o jeho úrovni. To ještě navíc k tomu, jak dlouhé měsíce pořád mlela do médií o toxickém vztahu a očerňovala ho. A jak je teď šťastná. A nikdy nevypadala líp…atd. Těžký je život s někým, kdo je zamilovaný sám do sebe. A to mi byla dřív docela sympatická.

ELLA Průšová
01. 06. 2023 22:23

fany22; Brzobohatýho nemusí nikdo očerňovat!

lekno
22. 05. 2023 15:32

Už jen Bůh zřejmě vidí do toho nejlépe a ví přesně, kde je ta pravda ohledně dané dvojice. Jedno je ale jisté, že Ondřejovi nezáleželo při novém vztahu s Danielou, aby do něj vstoupil jako volný svobodný muž bez závazku. Prostě si nevybavil předtím s Tatiánou anulaci církevního sňatku, čili žil a žije s novou partnerkou - jako manžel Tatiány v pojetí kat. církve, jejíž obřad - kat. sňatek absolvoval. A nepřebíráním pošty ohledně c. anulace brzdil ten proces anulace. Chápu, že teď, když už on zná obsah c. žaloby, s tím obsahem nesouhlasí. Ale měl by si uvědomit, že pro úspěšný proces anulace je třeba uvést vážné důvody a nestačí jen – „nepřekonatelné rozdíly“. Co osobně by bylo ale dobré podle mě, kdyby církvi stačil i takový důvod k anulaci sňatku a netrápila by dlouhodobě dvojici netaktním zásahem do jejich intimního soukromí.. Kdyby se dokázal Ondřej dohodnout s Táňou, případně jeho právník s jejím právníkem, možná by postačilo upravit obsah c. žaloby a uvést například jen 1 důvod - že při vstupu do manželství si plně on neuvědomoval, že jde o celoživotní závazek. Nebo, že ztratil víru. Takové důvody jsou přijatelné a měli by postačit k vybavení c. anulace. Ostatní by se smazalo a obě strany by se možná uklidnily.. Táňa asi vidí jako velký prohřešek na muži, když ho baví převlékat se za ženu. Ale podle mě to zase není důvod myslet si hned, že on má s. problém, nebo není s. vyhraněn. Když si Ondřej takhle i vydělával v zábavném byznysu – bude to hlavně o práci..

lekno
22. 05. 2023 15:37

Nakonec, do kultury zábava patří. I takový herec Oldřich K. s Jiřím L. měli spoustu komediálních scének, kde si hráli na ženy - Oldřich před tabulí jako dívka odpovídá z otázek politiky, nebo Jiří jako babička mele kávu.. a co ? Bylo to zábavné, doteď se směju, když je vidím. A nikdo ty herce kvůli tomu neposílal do s. poradny.. Podle mě by se hodilo změnit obsah c. žaloby a uvést tam důvod, který zabere na úspěšnou realizaci c. anulace. A takový důvod, který nebude ponižovat Ondřejovu osobnost. Myslím, že by bylo pro oba z dvojice dobré, kdyby se dokázali dohodnout na té c.anulací a konečně se uvolnily ze vztahu, který dožil v dějinách času svůj život a potřebuje už zřejmě odpočívat v klidu.. Cit: „Anulácia nie je rozvod, ktorý katolícka cirkev neuznáva. Je to vyhlásenie o neplatnosti manželstva. Dôvodom na anuláciu môže byť to, že jeden z partnerov nechce mať deti, či to, že pri vstupe do manželstva si plne neuvedomoval, že ide o celoživotný záväzok, alebo stratil vieru.“ zdroj - http­s://den­nikn­.sk/23­6353/p­apez-zjednodusil-katolikom-zrusenie-manzelstva-ake-mozu-byt-pren-dovody/

defakto
22. 05. 2023 15:12

... Kuchařová se ničeho nedopustila , to Brzobohatý se choval v jejich vztahu jako úchylné prase !

Rybik Rybik
22. 05. 2023 13:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
23. 05. 2023 09:40

Písařovicová bude babochlapem kvůli své výšce pro každého zapr-atělého chcí.páčka!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.