Kuchařová Brzobohatého nešetří: Pikantní detaily u církevního soudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuchařová Brzobohatého nešetří: Pikantní detaily u církevního soudu

Taťána Kuchařová se snaží anulovat svatbu
Taťána Kuchařová se snaží anulovat svatbu (archiv Blesku)

Taťána Kuchařová (35) se snaží zuby nehty anulovat církevní sňatek s bývalým manželem Ondřejem Brzobohatým (40). Církevnímu soudu musela odkrýt ty největší intimnosti, které mají prokázat, že podstata sňatku nebyla naplněna. 

Zrušit církevní sňatek není jen tak. Někdejší pár čeká dokazování, šetření a odkrytí citlivých detailů. Takovými může být dopodrobna vylíčená nevěra, či barvitý popis střípků z intimního života. Celý proces je pak doprovázen předložením důkazů, které mohou mít povahu svědeckých výpovědí a znaleckých posudků...

Smrt u Národního, policie zatýkala! S Covidem do práce. A brzdí rozvod u církve Brzobohatý?

Video se připravuje ...

„Anulovat církevní sňatek není vůbec žádná legrace, musí se důkazně prokázat, že ten sňatek nebyl z určitých důvodů naplněn,“ potvrdila Expresu modelka, která má mít na Ondřeje poměrně mnoho pikantních informací. 

Mezi čtyřma očima si však u soudu nic vyříkávat nebudou. „Nemyslím si, že se vůbec setkáme. Není to žádoucí ani nutné,“ potvrdila Kuchařová. Jak dlouho se proces potáhne, je otázkou, jak už Aha! informovalo, Brzobohatý si nepřebírá obsílky. 

Kuchařová otevřeně o novém životě, vztahu s Arsovem a další svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
4. 3. 2024 • 11:52

Nemá to děvčica lehké,ale věřím že si své uhájí.Táňo držím palce a věřím,že církevní soud rozhodne ve váš prospěch.Přeji a vyprošuji opravdu šťastné manželství. Jarda

Jaroslav Vašíček
4. 3. 2024 • 11:45

Plně souhlasím s AHe! Jarda

Jaroslav Vašíček
4. 3. 2024 • 11:41

Ptáčku,jste ubohý "fogl"! Pokud se nevyznáte v církevním právu,tak se k těmto věcem nevyjadřujte!Mluvte jen o tom,čemu rozumíte a ušetříte si blamáž!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.