Brzobohatý se s tím nemaže: Tvrdý ortel na adresu Písařovicové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Brzobohatý se s tím nemaže: Tvrdý ortel na adresu Písařovicové

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý (CNC_Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Na první pohled idylický pár, ale nikdy není všechno tak růžové, jak se zdá. Co řekl muzikant a herec Ondřej Gregor Brzobohatý (40) na adresu své současné partnerky Daniely Písařovicové (44)?

Ondřej začal s Danielou randit poté, co se rozešel se svou dnes už exmanželkou Taťánou Kuchařovou (35). Jejich rozvod byl hojně probíraný, bývalá Miss World z roku 2006 se nebála ho označovat za nevěrníka a křiváka, zatímco on se snažil k celé situaci co nejméně vyjadřovat.

Putin prý trpí těžkými chorobami. Severní Korea má pomáhat Rusku a zamilovaná Kuchařová

Video se připravuje ...

Humbuk kolem jejich rozvodu utichl a Ondřej si teď může v klidu užívat života po boku své lásky Daniely Písařovicové. Ta je v mnoha ohledech jiná, než jeho exmanželka. „Neřekl bych, že v našem vztahu jsem já ten obletovač, ale ten vztah, který spolu máme je vázaný na respekt k tomu, co dělá ten druhý a to je pro nás úplně přirozené,“ svěřil se herec pro eXtra.cz

Prozradil taky, že Daniela ho příliš nerozmazluje. „Jestli moje přítelkyně nepatří do nějaké kategorie, tak je to rozhodně ta, ve které by někoho obletovala. Upřímně, ani si to nedokážu představit,“ vysvětlil se smíchem Brzobohatý.

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
8. 7. 2023 • 14:47

No co, tak si Brzobohatý najde chlapa, taky s nalakovanejma nehtama! Každý má slabůstku, pro něco jiného, on pro muž, příroda je mocná čarodějka!

jity
16. 6. 2023 • 23:46

Ona je krásná? Každý holt máme jiný vkus a krása není všechno. Pokud po něm házela vidličkou a nadávala sprostě tak krása už neni na nic. Mě sympatická moc neni.

milesmiles
29. 5. 2023 • 13:00

Je to hnusný homous nevažil si krásně manželky a teď bude trpět.

AHel
24. 5. 2023 • 09:26

Ani je neznáte a hodnotíte. Někdo chytrý kdysi řekl, pokud konáš z důvodu nenávisti, vykopej dva hroby!!! Toť vše. Slušný člověk, který neobtěžuje druhé si může dělat za dveřmi svého bytu v ložnici co chce. Vždyt´tento svět pojmenoval existenci více než 20 pohlaví, takže pan Ondřej není zas tak žádný exot. Držím mu palce, aby měl dost sil to překonat, jeho přítelkyni přeji to samé. Paní Tatáně se divím, že to do toho šla. Bahno uplí i na ní a to si chce najít prima chlapa a založit rodinu. No já být chlap, tak se jí vyhnu obloukem, protože jak je vidno, schopná je úplně všeho. Toto se nemělo stát... nebude vítěze, jen mnoho poražených.... zbytečné, život je tak krátký...

Jana Nováková
29. 4. 2023 • 02:02

Ten sebestřednej narcis s mastným kokrhélem na hlavě se nehodí k žádný ženě.Není schopen udržet plnohodnotný vztah.Je sólista a to se žádný ženě nelíbí.Písařovicová by chodila třeba i s čertem, protože její prioritou není nějakej Brzobohatej ale dítě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.