Kuchařová blouzní ze samoty? Vymyšlená známost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kuchařová blouzní ze samoty? Vymyšlená známost

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová  (Instagram)

Zatímco vztah Daniely Písařovicové (44) a Ondřeje Brzobohatého (40) vzkvétá, Táňa na svého prince stále čeká. Nedávno překvapila vyjádřením, že už není single, následně ale přiznala, že si to jen vymyslela. Proč? 

Nejkrásnější žena planety z roku 2006 zůstala po rozvodu sama. Všechny otázky, ať už od médií, nebo sledujících na Instagramu, se už několik měsíců přirozeně stáčí k tomu, zda už má konečně novou známost. Možná už ji nebavilo reagovat, a tak vyjela s vyjádřením, že už se v jejím životě někdo objevil, ale nechce o tom víc mluvit. Svou tezi ale posléze vzala zpět.

„To byl můj nemístný fórek, který jsem zveřejnila při mé cestě po Bhútánu a všichni se ho chytli. Já jsem ty vztahy měla poslední dobou tak veřejný, že bych si opravdu ty věci chtěla nechat pro sebe,“ potvrdila Kuchařová Blesku. 

Kuchařová otevřeně o novém životě, vztahu s Arsovem a další svatbě

Video se připravuje ...

Oproti minulosti, kdy se dlouho vypořádávala s ranami osudu, však nyní už připouští, že se na nový vztah cítí být připravená. „Jsem na tom, řekla bych, velice dobře. A protože jsem zdravý empatický člověk, tak s takovouhle zradou se prostě holt člověk vyrovnává nějakou dobu. Ale už je to za mnou, zaplaťpánbůh za to,“ řekla v rozhovoru pro iDnes.cz. 

O svém budoucím partnerovi má jasnou představu. „Chtěla bych někoho laskavého, milého, inteligentního, úspěšného, aby se mnou nesoupeřil a aby mi nechával moji svobodu. Protože jsem hodně houževnatý a pracovitý člověk. Ale zas dokážu vrátit tuhle svobodu zpátky. Nejsem opravdu nijak náročná. Chci někoho, s kým se budu cítit v bezpečí a kdo mi bude vracet tu lásku, kterou dávám já, protože já mám velké srdce,“ vzkázala případným nápadníkům. 

Příchody na inauguraci: Dorazily i Taťána Kuchařová či Danuše Nerudová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
4. 3. 2024 • 12:04

Ad Mirka 2112 Moc rozumu jste zrovna nepobrala.Jarda

Sýkorka Borka
7. 4. 2023 • 12:55

Jarmila Budilova
6. 4. 2023 • 23:44

Je hezká,mladá,přeji ji, aby našla toho pravého ♥️. Brzobohatý je povahou zřejmě celá máma😡,zpychnul,na tátu -fešáka,nemá.

Mirka2112
27. 3. 2023 • 11:38

Jana Horká Ukažte se vy jak vypadáte, potom kritizujte...Podle toho co jste napsala jste tupá, k tomu šeredná....

Mirka2112
27. 3. 2023 • 11:38

Jana Horká Ukažte se vy jak vypadáte, potom kritizujte...Podle toho co jste napsala jste tupá, k tomu šeredná....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.