Brzobohatý bez Písařovicové: Utajená krize už od listopadu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brzobohatý bez Písařovicové: Utajená krize už od listopadu?

Co se děje v zákulisí hězdného páru?
Co se děje v zákulisí hězdného páru? (ara)

Od předávání ocenění za nejlepší pěvecké výkony, Český slavík, uběhly už více než čtyři měsíce. To bylo také naposledy, kdy se Ondřej Brzobohatý (40) objevil ve společnosti po boku své nynější přítelkyně Daniely Písařovicové (44). Garde mu pak Daniela nedělala ani na prestižních Oscarech v Hollywoodu. Že by se mezi nimi něco dělo? 

„Já jsem chtěl, ale Daniela je velký pracant a z práce jí nemůžu dělat holubník. Přál jsem si, aby si některé věci přeložila, ale zkrátka to nešlo. Do příštích výletů to určitě půjde,“ vysvětlil Brzobohatý důvody pro Super.cz, proč se Daniela nevydala do Ameriky s ním.

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

Písařovicová se ale vedle Ondry už nějaký čas neobjevuje ani na českých akcích. Podle slov skladatele a hudebníka se ale žádná krize nekoná. Oba mají plné ruce práce se svými projekty. Ondřej například právě píše hudbu k muzikálu na motivy pohádky Anděl páně a i před tím měl denní harmonogram víc než nabitý.

„Teď jsem zrovna dopsal muziku do druhé série seriálu Iveta, z toho mám velkou radost. Připravujeme velký projekt s Ondrou Brouskem, animovanou Pyšnou princeznu. Na to se těším. Filmovou muziku zbožňuju,“ prozradil také, na co se mohou fanoušci jeho hudby těšit.

Po bouřlivém a mediálně propíraném vztahu s Taťánou Kuchařovou (35) si Daniela s Ondrou možná raději užívají svou vzájemnou náklonnost v soukromí. „Nemáme potřebu se někde úplně vystavovat. Já trošku přehodnotil vztahovou politiku,“ řekl Ondřej. 

Daniela Písařovicová: Proč moderovala v cizích botách?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.