Táňo, možná ještě není konec! Brzobohatý myslí na zadní vrátka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Táňo, možná ještě není konec! Brzobohatý myslí na zadní vrátka?

Táňa Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Táňa Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý (Foto: D. Kundrát, instagram)

Svého času platili za nejkrásnější pár českého showbyznysu, po šesti letech manželství ale oznámili, že se jejich cesty definitivně rozcházejí. Taťána Kuchařová (35) a Ondřej Brzobohatý (40) jsou od března minulého roku oficiálně rozvedeni, ale vlastně jen napůl. Církevní sňatek ještě není anulován a do jeho zrušení se Ondřej nemá. Že by si nechával otevřená zadní vrátka?

Zatímco Táňa si dává s hledáním nového partnera načas, Ondřej se po krátkém románku s tanečnicí Zuzanou Pilnou přestěhoval do náruče Daniely Písařovicové (44) a podle nedávných slov moderátorky jim ke štěstí nic nechybí. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

„To, že se neukazujeme spolu, není nijak cílená záležitost. Buď jsme vyhodnotili, že se nám nikam nechce, nebo jsme nad tím ani nepřemýšleli. Já myslím, že partnerský život se neodehrává před kamerou a fotografy, ale primárně mezi těmi dvěma lidmi," rozcupovala v Šípu nedávné spekulace o rozchodu Daniela.

Co však není zcela pochopitelné, je fakt, že Brzobohatému se nechce zpřetrhat poslední nitky s bývalou manželkou. Podle serveru Čas.sk má údajně sabotovat zrušení církevního sňatku, o které Kuchařová usiluje už půl roku. Žaloba má ležet u Metropolitního církevního soudu v Praze už od listopadu, Brzobohatý si však už minimálně dvakrát nepřebral obálku s předvoláním a celý proces tak i podle webu Stars24.cz cíleně prodlužuje. 

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
23. 4. 2023 • 22:00

Už do nich nerejte, řeší se kraviny, aby se lidé chytli a četli to, mějte trochu úctu k druhému člověku. Je to nechutné se v tom stále hrabat!!!!!

ELLA Průšová
23. 4. 2023 • 20:46

A čím Brzobohatý jako myslí? Ubožák!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.