Úprk Kuchařové do New Yorku: Emotivní projev chytá za srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Úprk Kuchařové do New Yorku: Emotivní projev chytá za srdce!

Táňa Kuchařová
Táňa Kuchařová (Foto: FTV Prima, M. Hykl)

Právě probíhajícího 67. zasedání Komise OSN pro postavení žen v New Yorku se zúčastnila i Miss World 2006 Taťána Kuchařová (35). Díky své patnáctileté práci v nadaci Krása pomoci měla opět příležitost zastupovat český nevládní sektor, a přispět tak do společné diskuze.

„Gender pay gap rozdíl mezd mužů a žen, poz. red.) má v naší zemi velký dopad právě na ženy důchodového věku a samozřejmě na jejich kvalitu života ve stáří. Právě těmto seniorkám také pomáháme,“ napsala magazínu Aha! Tv z New Yorku Kuchařová.

Kuchařová otevřeně o novém životě, vztahu s Arsovem a další svatbě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
2. 4. 2023 • 21:04

Děkuji jí, že se angažuje za seniory, peníze pro pracovnice pár let před důchodem jdou dolů, naprosto jednoznačně, bez mrknutí oka, ale dělají to babi, které vedou personální, chtějí se zalíbit většině mužům, kteří jsou ve vrcholovém managementu. Je to strašně smutné. Ženy s ženou nedrží, to jsem nikdy nepochopila. Jsem divný národ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.