Brzobohatý po osudovém přiznání: Táta by byl pyšný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Brzobohatý po osudovém přiznání: Táta by byl pyšný!

Hana se synem Ondřejem
Hana se synem Ondřejem (ara)

Poté, co se v pondělí ve velmi otevřeném rozhovoru pro Blesk přiznal, že se rád převléká za ženu, ale neznamená to, že je homosexuál, podpořila Ondřeje Brzobohatého (40) veřejně jeho rodina. Po nevlastní sestře Role (44) a současné partnerce Daniele Písařovicové (44) se vyjádřila i muzikantova maminka Hana Gregorová (70).

Muzikant a herec promluvil poté, co si přečetl znění žaloby své exmanželky Taťány Kuchařové (35), která chce jejím prostřednictvím dosáhnout církevní anulace jejich sňatku. „O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,“ zapřísahá se Ondřej. Převlékání se do ženských šatů, doplněné nošením paruky a výrazným líčením, bere podle svých slov jen jako zábavu.

Táta by byl pyšný

Zatímco Miss World 2006 to od mnoha Ondřejových kolegů a části veřejnosti schytává, Brzobohatému se naopak dostává velké podpory. Nyní i od maminky Hany. „Ondrejko můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jak jsi správný chlap, a že jsme z tebe, s tvým úžasným otcem, vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana,“ napsala na sociální síti vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79).

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...

Tvůj otec by byl na tebe pyšný, i na tvou práci, kterou rozdáváš radost druhým. A znáš jeho krédo, které ti často opakoval – jen se nepos*at! Tak se toho, Ondrejko, drž, život jde dál a stojí za to, žít ho naplno. Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou, a dokud budu žít, je tu moje náruč, která tě bude chránit vždy, když to budeš potřebovat,“ dodala máma Gregorová dojemně i v narážce na Ondřejovu uměleckou přezdívku Tiffany Richbitch.

Kuchařová je v cizině

Kuchařová je od neděle v cizině, podle svých kamarádek v Itálii. Taťána odmítá, že by jakékoliv informace z církevní žaloby vynesla médiím. „Ondřejovi jsem slíbila, že se budu vždy snažit jeho osobnost šetřit,“ sdělila. „Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat,“ dodala pak na svém Instagramu.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Převlékání Brzobohatého za ženu a Vémolova držková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
4. 1. 2024 • 14:24

Chudák holka, když po letech zjistila, že si vzala transvestitu, který má oblibu v dámském prádélku. Tohle nikdo nechce zažít.

Magda Pelcová
28. 5. 2023 • 15:18

Musí být pro každou ženu strašné, když se z manžela vyklube transvestita s jinou orientací.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.