Nevěra Koptíka? Zabalí si igelitku a půjde, kleje Gregorová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nevěra Koptíka? Zabalí si igelitku a půjde, kleje Gregorová

Herečka je holt žena od rány!
Herečka je holt žena od rány! (Profimedia.cz)

„Já mám po celý život se všemi partnery otěže v rukou,“ pyšně prohlašuje sedmdesátiletá herečka. Co by tedy udělala Hana Gregorová s případnou nevěrou své polovičky, je nad slunce jasné!

„Kdyby jsem našla takovou esemesku partnerovi, což by se mi nestalo, ale pokud mluvíme hypoteticky, tak to vyřeším úplně jinak. Velmi radikálně. Sebere si igelitku a půjde!“ rezolutně prohlásila Hana Gregorové po premiéře filmu To ty nosíš smůlu, lásko, v němž dojde mimo jiné i na zahýbání. 

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...

O tom, kdo ve vztahu rozhoduje, přitom nenechává herečka nikoho na pochybách! „Myslím, že jsou to geny, zdědila jsem to. Moje máma byla rázná žena, ona vedla rodinu. V dobrém slova smyslu. Stále platí, že muž může být hlavou, ale žena je krkem, který hlavou otáčí. Bez krku je hlava nanic,“ prozradila herečka na webu Šarm.pluska.sk. 

Nový život Gregorové v Maďarsku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
16. 7. 2023 • 19:56

Je to megera panovačná, i Brzobohatý skákal dle ní, sám to přiznal s ní taky by těžko kdo vydržel a ten Koptík, to je bl....c asi gerontofil, když tak touží po staré, která by mohla být jeho mámou, zřejmě má psychickou nemoc zvaná gerontofilie, kdy ho vzrušují staré ženy. jinak si toto nelze vysvětlit.

Uživatel_5522193
16. 7. 2023 • 10:37

Tahle povedená rodinka to je kapitola sama pro sebe. Možná že se stařenka promění najednou v chlapa nebo ten její mládenec bude nosit podprsenky . U nich nikdo neviz,publicita za každou cenu 😅

Alva
16. 7. 2023 • 08:58

Marta Kubíková -ono je třeba zamyslet se i na druhé straně , ten muž také nemusí splňovat kritéria, to si jen muži myslí, že jsou navěky schopní ,nejsou.

Alva
16. 7. 2023 • 08:54

On půjde i tak, snad si herečka ve svých letech nemyslí, že s ní bude navždy, vždyť je to trapný výkřik.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.