Kuchařová o sexualitě Brzobohatého: Hodně silná káva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kuchařová o sexualitě Brzobohatého: Hodně silná káva!

Každá drag queen má své umělecké jméno, Ondřej si říká Tiffany Richbitch.
Každá drag queen má své umělecké jméno, Ondřej si říká Tiffany Richbitch. (archiv )

Vše se mělo odehrávat pouze za dveřmi církevního soudu. Jenže žaloba Taťány Kuchařové (35), která se dostala na veřejnost, natolik skandalizovala Ondřeje Brzobohatého (40), že se muzikant rozhodl očistit své jméno tím, že poskytl Blesku rozhovor. Otevřeně v něm promluvil i o tom, proč se převléká za ženu. Jde o velmi intimní sdělení, které Ondřej po dlouhé roky ventiloval jen mezi svými nejbližšími a známými. A právě ti se ho po odhalení šokující informace, že se obléká do dámských šatů, zastali a vyjádřují mu podporu.

Sexuální identita

V církevní žalobě, která míří do Vatikánu, jako jeden ze závažných důvodů Miss World 2006 uvedla to, že její exmanžel má zálibu v nošení ženských šatů, jako žena se i chová a má nevyhraněnou sexuální identitu. „O plném znění této žaloby věděli jen čtyři lidé. Pokud by to byl jeden z našich právníků, tak můžou rovnou oba vrátit diplom a zbývá tedy už jen jediný člověk, Taťána,“ má Ondřej jasno, kdo tuto informaci pustil do světa. A to rozpoutalo doslova další válku mezi exmanžely. „O své sexualitě jsem nikdy nepochyboval. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,“ hájí se muzikant a prohlašuje, že převlékání za ženu je překroucená interpretace jeho exmanželky. Ondřej s Taťánou často pořádali večírky, kde se mimo jiné převlékali za Draq Queen. Nic víc za tím podle jeho slov není, byla to jen hra.

Příchody na inauguraci: Dorazily i Taťána Kuchařová či Danuše Nerudová

Video se připravuje ...

Slib zničení

„Jestli se se mnou rozvedeš, tak tě zničím, Ondřeji!“ To prý prohlásila Taťána v momentě, kdy Ondřej položil na stůl rozvodové papíry (před cca 2 lety). „Vůbec mě nenapadlo, jak a skrze co by toho vůbec mohla být schopná. Teď to vidím. Jen tomu vůbec nerozumím. Rozvádět se nejprve nechce a hledá všemožné způsoby, jak rozvodu zabránit a potom všude vypráví, jak je šťastná, že se konečně rozvedla a opustila toho patologického lháře a toxického narcise,“ dodal Ondřej v exkluzivním rozhovoru pro Blesk. Kdo z nich má právdu, rozhodne až katolický soud.

Kdo je Drag Queen?

Většinou se jedná o muže, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem. Při stylizaci do ženské role se přehánějí některé charakteristiky, jako např. líčení či výrazné kostýmy a paruky, aby bylo dosaženo komického, dramatického či satirického efektu. Pro některé muže je vystupování jako Drag Queen zaměstnání. Ve světě jsou v tom pořádány i soutěže.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
23. 5. 2023 • 13:17

Štěstím by ses pokálel kdyby na tebe mrkla

amej
23. 5. 2023 • 13:17

Přesně A teď leze na povrch jen další ostuda

amej
23. 5. 2023 • 13:15

No fuj

Marta Vacková
23. 5. 2023 • 11:28

Dobrý den, tak to je opravdu silná káva, co se strhlo z tohoto článku.Nikdo nevíme jak to bylo a každý dělá závěry.Byla to láska jak z románu, ale pravdu jejich rozpadu znají je oni dva.Pockejme si co z toho byla a nebyla pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.