To ať Táňa raději nečte! Drsné vyjádření o souloži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To ať Táňa raději nečte! Drsné vyjádření o souloži

Táňa má otázky na sexuoložku
Táňa má otázky na sexuoložku (archiv Blesku)

Blázinec okolo anulace církevního sňatku Taťány Kuchařové (35) a Ondřeje Brzobohatého (40) stále ještě není u konce. Do procesu jsou zapojeni nejen oba aktéři, ale i jejich právníci a přední sexuologové. Právě ti budou vypovídat u církevního soudu. 

Pozornost se stále stáčí zejména k pochybnostem o Ondřejovo sexuální orientaci. Jeho zálibu v převlékání Táňa totiž považuje za nezdravou. Pro radu se dokonce obrátili na přední českou sexuoložku Hanu Fifkovou.

„Byl jsem k ní Taťánou vyslán, přesněji řečeno. Šel jsem tam, protože jsem jí chtěl dokázat, že má záliba v převlékání nemá nic společného s mou orientací, jak se Taťána bála. Zároveň si chtěla potvrdit, že to není dědičné,“ řekl už dříve Brzobohatý Blesku. Fifková však potvrdila Ondřejovu obhajobu. „Tak tolik snad mohu říci, že u Ondřeje rozhodně o žádnou sexuální úchylku nejde,„ sdělila Blesku. 

Ondřej Brzobohatý si v druhé sérii Ivety zahrál Ladislava Štaidla: Líbí se sám sobě?

Video se připravuje ...

Kuchařová na její slova okamžitě zaregovala. Evidentně není s jejím soudem spokojená. „Já bych velmi ráda položila paní doktorce Fifkové také několik otázek, ale nemůžu, bohužel. Udělá to za mě můj právník u církevního soudu,“ řekla pro Primu. 

Celá situace se bohužel řeší veřejně namísto toho, aby důstojně probíhala za zavřenými dveřmi. „Tak intimní věci by ale neměly být řešeny přes bulvár, ať už se člověk, například žena, cítí sebevíc zrazený. Rozvod bych ale v zásadě přirovnal k souloži. Také se na veřejnosti neukazuje, co kdo dělá pod peřinou,“ ohradil se proti současnému dění psychoterapeut Jan Beer pro eXtra.cz. „Situaci neznám detailně, ale opět pouze obecně mohu říci, že na koho se bezprecedentně útočí, ten je zahnaný do kouta. A pes, kterého do toho kouta zaženete, nejenom štěká, občas i kousne,“ dodal v náznaku, že si Kuchařová za studenou sprchu okolí vlastně může sama. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Viera Balážová
5. 6. 2023 • 17:30

Ondra i Táňa by k sobě měly mít úctu. Dost dlouho žili jeden pro druhého a teď takové zlo . Lidičky neponižujte se . Jste známý osobnosti tak co to děláte . Mějte na paměti že Vás lidé mají rádi a tím stracite účtu. Vemte rozum do hrstí . A chovejte se zodpovědně. Mám vás oba moc ráda. Dobře se mi na vás dívá . A určitě nejsem sama. Tak neblbněte.

Radko Müller
5. 6. 2023 • 08:02

4 procenta jsou dána geneticky , realita je nekde kolem 7procent mužu Takze bereme li populaci pul na pul je to z 5M muzu cca 350 000 gayu v CR . Tak pro ne zrovna Brzo

Radko Müller
5. 6. 2023 • 07:50

Brzo je šampon a divnej tedy je, Uz vidim panove jak vylezete ze satny a mate na sove nakladne hadriky, cupitate va botech na jehlach a tlame mate makeupem namalovatej jeste horsi tlamu a vase stara padne na zada udivem jaka jste krasavice a hned ma chut si to s vami rozdat . Haha . Pak si da manzelka pivaka a utrousi Co bude k veceri ? Je to pekna pakarna,,,

mmmate
4. 6. 2023 • 11:07

Kdoví co Kuchařka má za úchylku, je už trapná

Radim Měcháček
4. 6. 2023 • 10:37

No tak je úchyl , takových tady najednou je hafo a ještě se tím chlubí .4%

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.