Svědectví o Kuchařové se nechce věřit: Útok vidličkou na Brzobohatého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svědectví o Kuchařové se nechce věřit: Útok vidličkou na Brzobohatého!

Kuchařová útočila na Brzobohatého vidličkou?
Kuchařová útočila na Brzobohatého vidličkou? (archiv)

Dohra rozvodu Taťány Kuchařové (35) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (40) v podobě zveřejnění církevní žaloby s intimními detaily z jejich soukromí způsobil v české společnosti šok, znechucení a další otázky!

„Je plný lží a skandálních obvinění, rozhodla se jej Taťána podstrčit právě bulvárním médiím včetně rádoby kompromitujících fotografií, aby tak pošpinila mé jméno,“ okomentoval Ondřej G. Brzobohatý zveřejnění skandálního dokumentu, kde se mimo jiné popisují potíže s jeho údajnou neplodností či manželského sexu, který měl hudebník provozovat v dámském oblečení.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám

Video se připravuje ...

„Jsem zděšen z toho, co se to zase děje. Rád bych ti vyjádřil podporu celé mé rodiny a taky mi dovol, abych uvedl pár příkladů, kdy jsem se utvrdil v tom, že jsi skutečný chlap a gentleman, jak se sluší a patří. Vzpomínám na to, kdy tvá bývalá manželka ti dokázala jen tak z metru hodit vidličku do tváře! A i přes to jsi ji dokázal opilou odnést do postele a postarat se o ni,“ podpořil Ondřeje na sociálních sítích kamarád Jakub Malík, přičemž současně odhalil údajné šokující chování Taťány Kuchařové.

Brzdí rozvod u církve Brzobohatý?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584406
30. 5. 2023 • 02:19

„Pamatuj si, že rychleji získáš zpět ukradený milion dolarů než slovo*, které jsi vyřkl.“ (Arthur Miller)
*NO ONDREJ BRZOBOHATY MA EVIDENTNE ZÁVAŽNOU PORUCHU PAMETI, JINAK BY NYNI OPET MASMEIDALNE NEPLKAL UBOHE HISTRIONSKÉ SLAVOMANICKE STUPIDITY, STACI SI PRIPOMENOUT TREBA TUHLE JEHO SCENARISTICKOU MODERACNI TV NOVA EXTRA-STOKU a mentálně si uvědomil co výse uvedený citat vubec znamena...!: http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=lBcH­eic-ALY&t=6s

jity
29. 5. 2023 • 13:06

Ta se mi nikdy moc nelíbila, čelo má do poloviny hlavy a hrubý hlas.

amba
28. 5. 2023 • 09:26

ten Brzobohatý je je prostě obr vůl, hudba na ***, kecy na *** je to prostě nula

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.