Studená sprcha! Písařovicová a Brzobohatý terčem ostré kritiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Studená sprcha! Písařovicová a Brzobohatý terčem ostré kritiky

Zamilované hrdličky Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý na festivalu ve Varech.
Zamilované hrdličky Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý na festivalu ve Varech. (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Kdyby to bývali tušili, tak se letos Varům nejspíš vyhnou velikým obloukem! Komentáře u fotek Daniely Písařovicové (44) a Ondřeje G. Brzobohatého (40) z filmového festivalu totiž pro naši dvojici nevyznívají ani trochu pozitivně ...

„Ona je muž a on žena. Z dálky ona vypadá jako chlap a on jako žena. Ty nalakovaný nehty jsou fakt síla. Tak alespoň ušetří. Můžou si navzájem půjčovat oblečení. To je fajn. Jako ty černě nalakovaný nehty je už síla! Tím se spekulace nevyvrací, spis potvrzují. Vždyť ona vypadá jako chlap a on má namalované nehty. Elegán s nalakovanými nehty? To myslíte vážně? Vypadá opravdu nedůstojně," výsměšně okomentovali lidé snímky ostře sledovaného párečku z letošního filmového festivalu na Instagramu Blesku. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

A ba co víc, podle některých sledujících prý hercova partnerka působí na fotkách hodně unaveně, strhaně a rozhodně už ji podle nich dohnalo stáří  ...

Smrt bouřliváka Berlusconiho. Zásnuby Brzobohatého a Egypt nemá sítě proti žralokům!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wholds Wholds
14. 7. 2023 • 02:04

Outstanding work, Mike. I applaud your efforts since I currently make more than $36,000 every month from just one straightforward web business. Even though these are the most fundamental internet operations tasks, you may start bs-06 making a respectable online income with as little as $29,000.
.
.
Modify your connection————————>>> http­s://cr­eate­work­.pages­.dev/

Eva Korotvičková
13. 7. 2023 • 23:34

Jeho nehty mě nezajímají,ale proč je nahá?O vkusu paní Daniely jsem měla lepší mínění.Je to vulgární./mohl jí půjčit alespoň tílko/.

Helena K
13. 7. 2023 • 08:33

Paní Danielo a Ondřeji, kašlete na ty stupidní kecy....Vejmola a Lea, bláznivá manželka Růžičky a jiné, jinakost primitiv nevydýchá. Chlap s nalakovanými nehty, no a co? držte se sebe pevně a hodně energie. sluší Vám to!!!! Opatrujte se.

Wholds Wholds
12. 7. 2023 • 14:06

Mike, great work. I applaud your efforts since I currently make more than $36,000 each month from just one easy web company. Even though these are the most fundamental internet operations tasks, you can start making a reliable hf-11 online revenue with as low as $29,000.
.
.
Modify how you connect————————————>>> crea­tewor­k.pa­ges.de­v/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.