Brzobohatý učinil vážný krok: Podávám na Taťánu žalobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Brzobohatý učinil vážný krok: Podávám na Taťánu žalobu!

Ondřej chce na Taťánu podat trestní oznámení
Ondřej chce na Taťánu podat trestní oznámení (archiv Blesku)

Bouchly v něm saze! Neustálá vyjádření jeho exmanželky Taťány Kuchařové (35), že ona kompletní znění církevní žaloby médiím neposkytla, a nenápadná naznačování, že to udělal právě on, se Ondřej Brzobohatý (40) rozhodl rázně utnout. Pomyslnou tečku za kauzou udělá trestním oznámením!

Minulý týden otřásla celou republikou šokující informace o tom, že se Brzobohatý v soukromí převléká za ženu. Herec a muzikant svou zálibu v Drag Queen veřejně přiznal v rozhovoru pro Blesk. Pak ale následovalo vzájemné osočování, kdo z exmanželů vlastně zveřejnil znění církvení žaloby, jež má vést k anulaci jejich sňatku před Bohem. A teď se s tím Ondřej rozhodl skoncovat a na Táňu podává žalobu za pomluvu!

Na vlastní oči

„Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová versus Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Rád bych tedy svým následujícím prohlášením ukončil vše jednou provždy,“ uvedl včera Brzobohatý na sociální síti. „Mou podmínkou pro zveřejnění rozhovoru, při kterém jsem byl s obsahem církevní žaloby konfrontován, bylo, abych se i přes logickou dedukci – kdo stál za podstrčením veškerých materiálů Blesku – s naprostou jistotou utvrdil v důkazech, které by vedly přímo k Taťáně. To se stalo! Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může, a hlavně by mělo spatřit světlo světa,“ zdůraznil Ondřej.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...

Musím se bránit

„Daň za to byly nepříjemné intimní otázky týkající se lživých a skandalizujících obvinění v žalobě, na které jsem otevřeně odpovídal. Nikdy bych nenechal rozhovor s ukázáním na viníka zveřejnit na základě domněnky, nebo pokud bych si nebyl stoprocentně jistý, že právě Taťána Kuchařová je tím, kdo žalobu úmyslně zveřejnil. A ano, poskytnutí takového dokumentu médiím se rovnou počítá jako samotné zveřejnění, kterému jsem se já zkrátka už musel bránit. Tenhle fakt žádná právnická klička nevyvrátí. I přesto, že pravda vyšla najevo, Taťána ji dál bezostyšně popírá ve svých lživých prohlášeních psaných evidentně advokátskou rukou, ve kterých se snaží vinu hodit na mě a od podstaty věci odvést pozornost,“ dodal Brzobohatý.

Kuchařová je zpět doma

V době vypuknutí kauzy byla Taťána Kuchařová pracovně v zahraničí. Z italského Milána se vrátila v neděli večer a má od té chvíle pořád co dělat. V pondělí dopoledne měla proběhnout její válečná porada s právníky, s nimiž řeší, co v nastalé situaci dál. „Případ mi již paní Kuchařová předala k dalšímu právnímu řešení. To, že celou věc na rozdíl od řady ostatních paní Kuchařová dále nemedializuje, ještě neznamená, že by měla rezignovat na vlastní právní ochranu,“ napsal Aha! modelčin právník Tomáš Kotrlík.

Sama Kuchařová stále odmítá, že by byla tou, kdo médiím poskytl text církevní žaloby, a ukazuje na svého exmanžela, který z žaloby veřejně citoval. „Až do církevního soudu se nebudu k obsahu žaloby vyjadřovat,“ opakuje dokola. Včera odpoledne měla namířeno do Senátu, kde bylo naplánované slavnostní předávání ocenění její nadace Krása pomoci Beauty of Help Award 2023. Ocenění její nadace je určené osobnostem, které jsou i ve vyšším věku aktivní a inspirují ostatní napříč generacemi a obory nebo jsou inspirací svými občanskými postoji.

Smrt u Národního, policie zatýkala! S Covidem do práce. A brzdí rozvod u církve Brzobohatý?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Nikola Nováková
31. 5. 2023 • 09:24

Je dobré hledat podstatu vzniklého problému a tím je podle mého soudu,bezdětné několikaleté manželství. Táňa hledá viníka, který není,neschopnost páru založit rodinu je běžnou součástí mnoha lidí. Takže hlavu vzhůru není to kolikrát v lidské moci, je to v Božích rukou!

AHel
30. 5. 2023 • 12:14

Já se oběma divím, že to nechali dojít tak daleko, to je z ostudy kabát pro oba. Mě je úplně jedno, že se pan Brzobohatý obléká za ženu! A´t si dělá, co chce. Mě uráží spíše kroky vlády v těchto dnech s cílem ožebračit vlastní občany. Pan Tesařík ale Brzobohatého vidí jako velké téma....Všem přeji pěkný den.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.