Stín nad bývalou manželkou Brzobohatého: Drsné svědectví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Stín nad bývalou manželkou Brzobohatého: Drsné svědectví

Kuchařová varuje po manželství s Brzobohatým
Kuchařová varuje po manželství s Brzobohatým (Martin Hykl, archiv)

Mediální rybníček se snad brzy dočká další velkolepé svatby. Daniela Písačovicová (44) totiž kývla na žádost o ruku. K velké radosti Dany Gregorové (70) tak Ondřej Brzobohatý (40) konečně bude mít manželku, kterou miluje nejen on, ale i jeho rodina, což je u Brzobohatých poměrně vzácné. 

Gregorová se totiž nikdy moc netajila svými drsnými názory na jeho bývalé manželky. Na první svatbu s produkční TV Nova, Johanou Indrákovou, tehdy ještě s Radoslavem Brozobohatým ani nepřišli. Rodině vadily mimo jiné i její intimní pletky ze ženami. 

Daniela Písařovicová o Brzobohatém v Ivetě: Jeho podoba se Štaidlem je úžasná

Video se připravuje ...

„Na tom, že Johanka měla nějaký lesbický vztah, něco je. Byli jsme spolu kvůli tomu dokonce u psychologa a později jsme to probírali i s Ondrou,“ potvrdil před lety Johanin otec Blesku. „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ nechala se později slyšet Gregorová. 

Na tu sice došlo, ale ani v tomto případě Gregorové nevěsta nebyla moc po chuti. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ řekla tehdy na adresu Kuchařové

Zato s další snoubenkou Ondřeje je nadmíru spokojená. „Líbí se mi, je to velmi pěkná a moudrá žena, kultivovaná. Daniela je jeho výběr. Je šťastný, úplně kvete, co víc si máma může přát, jako to, když vidí dítě šťastné," vysekla poklonu Písařovicové. Zdá se, že Ondřej skutečně našel nevěstu, která bude moci nosit jeho příjmení, aniž by se pokazil věhlas slavného rodu. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
10. 10. 2023 • 11:12

kdo je Dana Gregorová????? Vy jste odborníci na svém místě!!!

Jaroslav Vašíček
9. 8. 2023 • 10:43

Brzec dvakrát ženatý a nikdy nic. Není on náhodou písečňák? Pak lituji Danielu,která touží po dítěti. Má už nrjvyšší čas.

Uživatel_5652852
18. 6. 2023 • 09:52

Paní Iveto Novotná, špatně jste si to přečetla. Pletky s jinými ženami měla Brzobohatého první manželka - Johana, ta byla známá jako bisexuálka. Ne Taťána Kuchařová.

Iveta Novotná
17. 6. 2023 • 16:34

Písařovicová se k Brzoboh.nehodí fyzicky, je to dlouhé hubené koště, ta by potřebovala jiného muže a Brz.zas jinou, která by se k němu šikla jako Kuchařová. Taky je divné, že on je už 2 krát rozveden, Kuchařová se rozvádět nechtěla, ale on ano kvůli pletkám s jinými ženami, tak kdoví, jak to vše bylo?že by on byl tak přelétavý pták?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.