Písařovicová šťastná jak blecha: Po zásnubách dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Písařovicová šťastná jak blecha: Po zásnubách dítě?

Daniela Písařovicová s Ondřejem Brzobohatým si vyrazili na luxusní Maledivy.
Daniela Písařovicová s Ondřejem Brzobohatým si vyrazili na luxusní Maledivy.  (Instagram, archiv Blesku)

Na pravou lásku si sice museli oba dva počkat, o to silnějí pouto mezi nimi ale je. Daniela Písařovicová (44) a Ondřej Brzobohatý (40) se nedávno zasnoubili na Maledivách, všichni proto očekávají, že přistoupí brzy i k založení rodiny - i když... není už krásná moderátorka náhodou v očekávání? 

Spekulace o těhotenství Písařovicové se vyrojily krátce poté, co se Daniela postavila za Ondřeje v mediálně propírané kauze ohledně anulace církevního sňatku. Jeho bývalá manželka Taťána Kuchařová  (35) totiž vyjádřla pochyby nad Ondřejovo sexuální orientací, což souvisí s jeho vášní pro drag, ale i plodností. S první ženou Johanou totiž Brzobohatý podstoupil asistovanou reprodukci. 

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...

„Jsem zdravý a plodný muž. Mám na to razítko od doktora. A to, že jsme s Johanou podstoupili asistovanou reprodukci, neznamená, že bych měl být neplodný, ale jen to, že se nám společně nedařilo počít dítě. Nic víc,“ vyjádřil se Brzobohatý v otevřené zpovědi pro Blesk.

To, že je Brzobohatý vybaven možností mít děti, hájila i jeho současná partnerka Daniela - nemá to tedy už náhodou ověřené? Oficiálně zprávu o jejím těhotensví nikdo nepotvrdil, nicméně není tajemstvím, že si oba dítě přejí - Daniela má navíc už  nejvyšší čas...

Daniela Písařovicová o Brzobohatém v Ivetě: Jeho podoba se Štaidlem je úžasná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
1. 3. 2024 • 12:02

Prosím vás nesuďte!Církevní sňatek nejsou ponožky,aby je bylo možno občas vyměnit. S Táňou soucítím a je mi jí upřímně líto.Jaroslav

Jaroslav Vašíček
1. 3. 2024 • 11:52

Nesuďte a nebudete SOUZENI! Zvlášť,když neznáte všechny detaily!!! Jarda

Alva
17. 6. 2023 • 19:11

Přistoupí brzy k založení rodiny, kdo to píše?

radkomuller
17. 6. 2023 • 16:09

Kdo to za nej udela ? Mozna Koptik.

jity
17. 6. 2023 • 12:21

Souhlasím předcházející manželka mi vypadla z oka jak si stěžovala bulváru jak ji Ondra zklamal. On ze začátku nic neříkal, jen, že je všechno jeho vina a bere to na sebe, za to ona sdělovala. Holt zhrzená žena.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.