Kuchařová se svlékla u moře: Jedni chválí, druzí klejí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kuchařová se svlékla u moře: Jedni chválí, druzí klejí

Taťána Kuchařová na dovolené
Taťána Kuchařová na dovolené (archiv T. Kuchařové)

Vzhledem k bouřlivým okolnostem, které si týkají církevní anulace sňatku s hudebníkem Ondřejem Gregor Brzobohatým (40), se modelka Taťána Kuchařová (35) ryze společenským akcím vesměs vyhýbá . Zato je ale více aktivní na sociálních sítích. 

Ve společnosti se v poslední době příliš neukazuje a čas raději tráví mimo světla reflektorů. Své příznivce na instagramu ovšem zásobuje žhavými snímky od moře a dokazuje, že titul Miss World získala před 17 lety oprávněně.

Pošta propouští, 600 padáků na stole! Benzin zdražuje a matka Brzobohatého v šoku

Video se připravuje ...

A ačkoli se teď v souvislosti se stále nedořešenou anulací manželství dočkala i od svých příznivců na sociálních sítích ostré kritiky, věrnou základnu fanoušků stále má. A právě ti ji skládali ty největší komplimenty. „Já vás miluju. Krásná, inteligentní a silná žena,“ cituje jednu ze sledujících server Super.cz. „Nádhera, já bych za vaši postavu vraždila. A krásu... to ani nemluvím. Navždy královna,“ souhlasí další.

I v tomto případě se ale lidé dokážou rozdělit na dva tábory. A tak se pochopitelně pod příspěvkem objevily i komentáře nelichotivé. „Už to není, co bývalo,“ okomentoval snímky instagramový uživatel a dočkal se za to několika nemilých slov. Přestože někteří nejdou pro bezvýznamnou kritiku daleko a spousta lidí si s ohledem na Tánin spor s bývalým manželem nemůže odpustit poznámky na její účet, důležité je, že se má modelka stále o koho opřít.

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Kz Mai Shinkapha
27. 3. 2024 • 11:13

Pokud jste se stali obětí podvodu s kryptoměnami a přišli jste o značnou částku peněz, je důležité okamžitě podniknout kroky k navrácení svých prostředků. Jedním z doporučených postupů je vyhledat pomoc od renomovaných společností zabývajících se obnovou, které se specializují na řešení kryptografických podvodů. Tyto společnosti mají potřebné odborné znalosti a zdroje, aby vás efektivně provedly procesem obnovy. Kontaktujte Genuine Hackers e-mailem na GENU­INEHAC­KERS00­0@GMA­IL.COM nebo WhatsApp +12602183592

Nira Shalom
19. 8. 2023 • 07:42

Ahoj, jmenuji se Nira. Byl jsem ve vztahu s Andersonem roky, ale rozešel se se mnou. Snažil jsem se, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bylo to marné. Opravdu jsem ho chtěla zpátky kvůli lásce, kterou k němu chovám. O všechno jsem ho prosil, sliboval, ale odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém své přítelkyni a ona mi navrhla, abych se obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět. Přestože jsem na kouzla nikdy nevěřil, nezbylo mi nic jiného, než to zkusit. Tak jsem poslal e-mail sesilateli kouzel a on mě ujistil, že do tří dnů bude vše v pořádku a můj bývalý se mi vrátí. Kupodivu se to stalo druhý den kolem 16. hodiny. Můj bývalý mi zavolal, za všechno se omluvil a řekl, že mě chce zpátky, protože mě tak miluje. Byl jsem tak šťastný a vrátil jsem se k němu. Začali jsme spolu zase šťastně žít. Slíbil jsem každému, koho znám, kdo má problém se vztahem, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým problémem. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na baba­wale­wise­man01@­gmail­.com. Nabízí různé druhy kouzel, včetně milostných kouzel, kouzel ztracené lásky, rozvodových, manželských, svazujících, zlomových, vyhoštění milované osoby z minulosti, povyšovacích kouzel, ukojovacích kouzel a léku na jakékoli nemoci, kterými trpíte. Kontaktujte ho pro trvalé řešení jakéhokoli problému, který byste mohli mít.
přes baba­wale­wise­man01@­gmail­.com WhatsApp +2348136951551

donypan
20. 7. 2023 • 11:18

Taťána je pořád nádherná ženská.Tak nějak si představuji ideál ženské krásy.Problém je vybrat si z těch mnoha nápadníků toho pravýho.

pragver
19. 7. 2023 • 07:47

Hezká možná je, ale proč se nechce elegantně pustit, když jí ten druhý prostě už nechce ? V tom vidím v její povaze docela velký zádrhel !

Iveta Radváková
15. 7. 2023 • 20:36

Je krásná a ti co kritizují jen závidí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.