Narozeniny u Laffitů: Krásná maminka, krásný věk, píší fanoušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Narozeniny u Laffitů: Krásná maminka, krásný věk, píší fanoušci

Osmany s milovanou maminkou
Osmany s milovanou maminkou (Facebook)

Osmapadesátiletý návrhář se vyznal z lásky k mamince v rámci oslav jejích narozenin. Pod internetovým příspěvkem se v tu ránu strhla hotová bouře dojemných komentářů čitající tisíce gratulací od známých i neznámých fanoušků Osmanyho Laffity (58).

„Moje matka slaví 87 let. A díky bohu, že ji mám. Hezké narozeniny, mami," poblahopřál nejmilovanější osobě svého života Osmany Laffita. „Krásná maminka, krásný věk. Přeji hodně zdraví, zdraví a ještě jednou zdraví.To je nejvíce důležité," píše například fanynka Pavla a další přidává: „Moc pěkná, dáma, přeji hodně štěstí."

Návrhář Osmany Laffita o tříměsíční návštěvě maminky (85) z Kuby:

Video se připravuje ...

Sám Osmany se přitom snaží vídat s oslavenkyní, jak jen to jde! „Vídáme se poměrně často, ať už já přiletím na Kubu, nebo maminka za mnou do Česka," popsal nepřerušení kontaktů s rodinou ani po svém přestěhování do Česka módní návrhář.

A co vůbec říká paní matinka na fakt, že Osmany žije s mužem? „Když se to poprvé maminka dozvěděla, zarazilo ji to. Ale Guye miluje, až někdy žárlím. Stále mi říká, že ho mám poslouchat, respektovat ho. Ví, že jsme manželé," překvapil Laffita na webu Super.cz.

Osmany Laffita o setkání s Ivankou Trumpovou: O všem mě informovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wholds Wholds
18. 7. 2023 • 18:56

Do you want to earn money without investing money. That’s how I started this job and Now I am making $200 to $300 per hour for doing online work from home.
.
.
Apply Now here————->>> Www.fb­.dai­lypa­y7.com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.