Hororový život modelky Erbové: Napadení, operace, potraty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hororový život modelky Erbové: Napadení, operace, potraty

Vlaďka Erbová je pořádně sexy.
Vlaďka Erbová je pořádně sexy. (Instagram)

Je div, že vůbec žije! Modelka Vlaďka Erbová (41) od 18 let za sebou v rychlém sledu prodělala kvůli srůstům střev 11 operací. Dietu Erbová musí držet do konce života, a ještě kvůli zdravotním problémům dvakrát přišla o dítě.

Česká Halle Berryová to v životě vůbec nemá jednoduché a její štíhlá postava je vykoupená mimo jiné přísnou doživotní dietou. V pořadu Na kafeečko u Milušky Bittnerové (45) se Vlaďka svěřila, že problémy, které jí dodnes omezují život, začaly už v pěti letech. „Dřív se bolest břicha léčila tak, že vám na něj dali pytlík ledu. Jenže tímhle se mi také de facto vytvořily chronický záněty,“ konstatovala hořce. Vše se navíc ještě zkomplikovalo, když tehdy desetiletou Erbovou po operaci prasklého slepého střeva napadly dvě dívky. Zdravotní stav Vlaďky se pak ještě zhoršil a potíže pokračovaly.

První zpověď Řepky po propuštění: Drsný vzkaz Erbové ohledně syna

Video se připravuje ...

„V osmnácti letech začaly operace srůstů střev, prodělala jsem jich asi jedenáct. Operovali mě každý rok a někdy i dvakrát,“ prozradila bývalá playmate z roku 2003, která až do konce života musí dodržovat přísnou dietu. Nesmí maso, zrníčka, slupky, luštěniny ani jídlo připravované na oleji. „Naučila jsem se s tím žít, ale porody a těhotenství byly komplikovaný a o dvě děti jsem přišla,“ přiznala matka Viktorie (17, otec hokejista Z. Bahenský) a Marcuse (11, otec fotbalista T. Řepka) smutné životní zkušenosti.

Petr Švancara se vrátil ze Survivora, o hubnutí si povídal s Tomášem Řepkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Gečitka
16. 6. 2023 • 10:36

11 operací a jenom jedna jizva = docela zvláštní

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.