Erbová na svatbě v Anglii: Kdo se tady vdává? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Erbová na svatbě v Anglii: Kdo se tady vdává?

Vlaďka Erbová je pořádně sexy.
Vlaďka Erbová je pořádně sexy. (Instagram)

Když se bývalá modelka Vlaďka Erbová (41) nechala vyfotit v bílém, všichni byli přesvědčení, že je to ona, kdo se vdává. Exmanželka hokejisty Zdeňka Bahenského (37) a fotbalisty Tomáše Řepky (49) ale byla na svatbě svých přátel v Anglii jen jako host.

Všechny zmátla! Bývalá modelka totiž oblékla světlou sukni s růžovým nádechem a bílou halenku. Moc jí to slušelo, působila jako víla. Opravdu to vypadalo, že se jedná o dobře utajený svatební den. Všemu ještě nahrála fotka, na níž Vlaďka kráčí po mole umístěném nad vodní hladinou. Fanoušci na instagramu si mysleli, že jde k oltáři a že svatba se bude konat někde uprostřed ostrova.

Upír Krejčí se pochlubil přítelkyní: Věrná kopie manželky!

Video se připravuje ...

Mohlo to tak být, o bývalé modelce se toho od chvíle, co se odstěhovala z Prahy a rozvedla se s bouřlivákem Řepkou, moc neví. K fotce, kde pózuje, ale napsala vtipný komentář: „Žena je jako košile... Až když ji máš na krku, zjistíš, co je to za číslo.“ U oltáře však stáli Vlaďčini kamarádi Jakub a Luke. Svatba se konala v Prestonu v Anglii, takže si Vlaďka udělala navíc krásný výlet.

Pomeje se snoubencem na Miss: Ňadra sotva udržela v dekoltu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.