Konvičková promluvila o svém zdraví: Operace vzácného nádoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Konvičková promluvila o svém zdraví: Operace vzácného nádoru!

Markéta Konvičková hlásí návrat!
Markéta Konvičková hlásí návrat! (archiv)

Není to tak dávno, co se zpěvačce Markétě Konvičkové (29) najednou otočil život vzhůru nohama. Cysta na vaječníku se ukázala být vzácným druhem nádoru. Teď má ale konečně vše za sebou a vrací se silnější, a dokonce i víc sexy! A rozhodla se o svých problémech promluvit. Jak přiznala, byly chvíle, kdy se za sebe styděla a lidé jí nadávali do alkoholiček!

Markétě diagnostikovali čtyřcentimetrovou cystu na vaječníku. Lékařům se povedlo ji odstranit, ale s tím, že se problémy mohou kdykoli vrátit. „Neměla jsem naštěstí rakovinu. Mám ale vzácný druh nádoru, a ten už se asi nevyléčí nikdy, maximálně zastaví růst a šíření,“ svěřila se Aha!

Markéta Konvičková o odložené svatbě: V čem byl partner rychlejší?

Video se připravuje ...

Kvůli této nemoci před lety Markéta viditelně otekla, přišla o většinu vlasů a musela nosit paruky. „Nebylo to příjemné období. A hlavně z toho důvodu, že jsem nemoc tajila a musela od lidí na internetu v komentářích číst, že jsem nateklá alkoholička. To mi moc nepomáhalo na psychice,“ dodává.

„Měl jsem o Markétu tenkrát velký strach. Nemohl jsem z toho ani spát. Ale naštěstí je to už za námi a jsem rád, že právě v novém klipu se ukáže, že je zase zpátky v plné síle,“ svěřil Aha! Honza Bendig (29). Právě on s Markétou natočil v Tunisku videoklip k duetu Nebe peklo ráj, který právě dnes startuje.

Konvičková vzpomíná na Zagorovou: Měly jsme společné plány!

Video se připravuje ...

Jedná se o pokračování příběhu z jejich předchozích klipů Bloudím a Toužím, které mají miliony zhlédnutí. Kvůli Markétině nemoci se čekání na třetí díl protáhlo na tři roky. „Je to můj návrat na scénu po velkých zdravotních problémech. Cítím se konečně skvěle a ve formě. Ale ten návrat před kamery byl trochu stres,“ dodává zpěvačka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.