Noční můra Bílé je zpět! Milovaný přítel opět leží v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční můra Bílé je zpět! Milovaný přítel opět leží v nemocnici

Radek Filipi je opět v nemocnici.
Radek Filipi je opět v nemocnici. (Instagram)

Nemocnice se pro partnera zpěvačky Lucie Bílé (57), fitness trenéra Radka Filipiho (40), stala v letošním roce druhým domovem. Ačkoli má za sebou již dvě operace páteře a výměnu plotýnky, opět leží na nemocničním lůžku a zlatá slavice je po krátké době znovu v zajetí strachu…

Není jisté, jaké zdravotní potíže dostaly partnera Lucie Bílé do nemocnice tentokrát, vzhledem k několika náročným zákrokům za poslední měsíce ovšem nelze usuzovat, že fitness trenér ulehl s pouhou rýmou. Zpěvačka Lucie Bílá zveřejnila na sociálních sítích snímek, na němž Radek Filipi nepříliš vesele pózuje na nemocničním lůžku.

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala

Video se připravuje ...

„Kéž by tě moje písnička uzdravila…“ pronesla u snímku zbožné přání Lucie Bílá, jež má o svého dlouholetého partnera viditelný strach. Přitom ještě pár dní nazpět slavice zveřejňovala video, na němž Radkovi přeje vše nejlepší k narozeninám a obdarovává ho dojemnou písní. Život ale umí před lidi stavět nečekané překážky, a tak lze jen doufat, že i tuto zamilovaný pár úspěšně překročí.

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rudne
7. 7. 2023 • 16:28

ne spíše k trvalé invaliditě......

stoura
7. 7. 2023 • 15:13

Sportem ku zdraví?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.