Máme se bát? Kuklová odhalila nové výsledky vyšetření... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Máme se bát? Kuklová odhalila nové výsledky vyšetření...

Herečka Míša Kuklová
Herečka Míša Kuklová (archiv)

Ačkoli zákeřnou nemoc porazila, musí herečka Michaela Kuklová (55) podstupovat pravidelná vyšetření. S výsledky se pak svěřuje svým příznivcům, kteří jí během náročného období velmi fandili a i v současnosti prožívají zdravotní prohlídky s ní a jsou Míše velkou oporou. Přinesla poslední návštěva doktorů dobré zprávy?

Když se po zdolané rakovině chodí na kontroly, člověk občas mívá stažený žaludek, dokud nezná výsledky. O tom, jak velká úleva přijde po zjištění, že je vše v pořádku, ví své i Michaela Kuklová, která neváhala ihned informovat své podporovatele. „Před dovolenou jsem prošla úspěšně vyšetřením CT. Děkuju Petru Neužilovi za dobré zprávy a péči. Ač ovlivněná přístupem Ivo Šmoldase, který své neduhy komentuje: “To jsem rád, to jsem ještě neměl,” jsem raději, když žádné nejsou,“ cituje herečku web Super.cz.

Michaela Kuklová: Jsem na všechno sama, je toho na mě moc

Video se připravuje ...

Pohádková princezna Jasněnka se po prodělané nemoci rozhodla podpořit ženy se stejnou či podobnou diagnózou. Přestože člověk s nemocí musí bojovat sám, vždy je dobré vědět, že má kolem sebe lidi, kteří umí podpořit i uklidnit. To je nyní posláním i Míši Kuklové, jež je ráda, že tuto komunitu poznala. „Obracejí se na mě onkologické pacientky. Jsem s nimi schopná vést rozhovor přes kameru, ale vznikají mezi námi někdy i přátelství a setkáváme se osobně,“ vysvětlila výše zmíněnému serveru herečka, kterou budou diváci po prázdninách vídat v romantickém seriálu FTV Prima Eliška a Damián.

Anička Dvořáková natáčí nový seriál Eliška a Damián

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.