Zpověď Kuklové o dluzích a samotě: Srdce už je zavřené | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zpověď Kuklové o dluzích a samotě: Srdce už je zavřené

Michaela Kuklová
Michaela Kuklová  (Martin Hykl, ara )

Život si pro herečku Michaelu Kuklovou (55) připravil nejednu obtížnou zkoušku. Onemocněla rakovinou prsu, ale svůj boj vyhrála. Psychicky vyčerpaná byla také z manželství s producentem Jiřím Pomeje (†54), který jí nasekal nespočet dluhů.

Za Jiřího byla Míša vdaná pouhé dva roky, ale i tak krátká doba stačila na to, aby byla Kuklová psychicky na dně. Pomeje se tehdy zadlužil a správce konkurzní podstaty chtěl peníze i po ní. „Hrozilo, že cokoli kdykoli vydělám, půjde na dluhy, které jsem neudělala. Jakmile soudy skončily, byla jsem na nule, tak jsem šla do hypotéky,“ zavzpomínala herečka v rozhovoru pro Proženy.cz. Pro sebe i syna Romana (15) i tak zvládla vybudovat krásný domov.

Michaela Kuklová: Jsem na všechno sama, je toho na mě moc

Video se připravuje ...

A co ona a muži? „Jsem sama, srdce už je zavřené,“ překvapila Míša. Několikrát se dle svých slov začala s někým scházet, ale nikdy to nedopadlo, protože se dotyčnému nedokázala dostatečně otevřít. „Čím déle jsem sama, tak se v té samotě zabydluju, protože si můžu dělat, co chci. Nepřicházejí vůbec žádné výčitky, nemusím dělat žádné kompromisy, je mi dobře samotné,“ vysvětlila Kuklová svůj postoj. Kdo ví, třeba se přeci jen ještě objeví někdo, kdo v herečce probudí vášeň a lásku. Ona sama tomu ale moc šancí nedává.

Michaela Kuklová 3 roky po rakovině prsu: Léky mají vedlejší účinky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.