Prasklo tajemství svatby Bartošové s Pomeje: Svědectví z první ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prasklo tajemství svatby Bartošové s Pomeje: Svědectví z první ruky

Ona, on i Ivetin syn Artur byli na svatbě v bílém.
Ona, on i Ivetin syn Artur byli na svatbě v bílém. (archiv Blesku)

Od úmrtí filmového producenta Jiřího Pomeje (†54) uběhlo již pět let. Na kamaráda, který podlehl zákeřné rakovině, nyní zavzpomínal jeho parťák, producent a podnikatel Pavel Pásek (56), který stál u jeho velkých životních milníků.

Víno, ženy, zpěv. Tak by se dal popsat vztah přátel Jiřího Pomeje a Pavla Páska, kteří si spolu rozuměli jak po pracovní stránce, tak především po té osobní. Největším pojítkem byla zábava za každou cenu, jak ostatně Pásek připomněl během vzpomínání. „Naše první střetnutí bylo téměř symbolické, protože k němu došlo ve striptýzovém baru v Discolandu Sylvie někdy na konci devadesátých let,“ prozradil Pásek v rozhovoru pro CNN Prima News.

Manažer Bartošové a „brácha“ Pomejeho Pavel Pásek: Jirka měl s Ivetou peklo!

Video se připravuje ...

Postupně se setkávali čím dál častěji i v rámci práce. Po formalitách většinou následovala návštěva putyky. „U té kořalky jsme zjistili, že si jsme neskutečně podobní. Byla to vlastně taková láska na první pohled,“ zasnil se Pavel Pásek, který Jirku podporoval po celý život. Zažil s ním osobní a pracovní vzestupy i pády.

Byl to právě hudební producent, který stál i za velkolepou svatbou Pomejeho se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48). „Svatba s Ivetou na Hluboké byla neskutečný mejdan. To, že to stálo asi tři čtvrtě milionu, je jedna věc, ale já to nakonec ještě musel organizovat. Fakt je, že s kamarády, kteří tam byli, na ten úžasnej mejdan často vzpomínáme,“ přiznal Pásek, který byl svého času Ivetiným manažerem.

Vdova po Jiřím Pomeje (†54) Andrea: Proč nechodím k jeho hrobu!

Video se připravuje ...

Jakmile ale zpěvačka Pomejemu oznámila, že si přeje rozvod bez jakýchkoli kompromisů, rozhodl se Pavel z jejího života odejít společně s Jirkou. „Náš rozhovor tenkrát trval asi tři minuty. Popřáli jsme si štěstí do dalšího života a rozešli jsme se,“ uzavřel povídání na toto téma Pásek.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
19. 4. 2024 • 20:13

Takové hrozné tajemství se nikdy nemělo vyzradit. Je to skandál!

Georgi Kelly
13. 4. 2024 • 20:47

@Ivana Sukeníková
“Podle sebe soudím Tebe”, co, Ivi…

Ivana Sukenikova
28. 2. 2024 • 07:06

Ta už je někde jinde a Pomeje je už minulost!Ta se s ním dala dohromady jen kvůli jeho popularitě!

Celebrity-chachacha
27. 2. 2024 • 14:14

A kde je to tajemství? Su blbé? Žádné nevidím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.