Dárek od Bílé hodila Iveta do smetí: Děsivý důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dárek od Bílé hodila Iveta do smetí: Děsivý důvod!

Ikony českého popu Iveta Bartošová a Lucie Bílá
Ikony českého popu Iveta Bartošová a Lucie Bílá (Archiv Blesk)

Začínaly podobně, dělil je pouhý den od narození a byly tak trochu jako jin a jang. Ve společnosti se podporovaly, mimo záři reflektorů však jedna nenáviděla tu druhou. Proč zpěvačka Iveta Bartošová (†48) svého času nemohla vystát svou kolegyni Lucii Bílou (58)?

Ivetina hvězda začala stoupat o něco dříve než ta Lucie Bílé. Jenomže slávu a úspěch plavovlásky hatily soukromé problémy týkající se vztahů i psychických výkyvů. Jakmile tedy Lucie co do popularity Ivetu dohnala, rovnou ji i předběhla. Původní plán dvou dávných kamarádek tak vzal za své.

Blesk Podcast: Artur měl k poslední sérii velké přání, říká režisér Ivety

Video se připravuje ...

„Když obě začínaly, chovaly se k sobě jako sestry a dohodly se, že v kariéře budou postupovat společně. Pak se ale jejich dráhy rozešly. Lucka stoupala dál na vrchol, kdežto Iveta zažívala strmé pády. Bohužel si úspěch kolegyně vzala osobně. Měla pocit, že s ní Lucie bojuje nebo, v tom horším případě, že ji chce rovnou zničit,“ vzpomínala Golda, chůva Ivetina syna Artura (27), v knize Iveto, sbohem.

Ivetina zášť vůči Lucii byla svého času tak velká, že samu sebe přesvědčila o tmavovlásčiných zlých úmyslech, které se ovšem nikdy nepotvrdily. Jak napsal server eXtra.cz, paranoia Ivety byla tak silná, že se zbavila i daru, který jí Lucie věnovala po narození Artura. Šlo o figurku, ve které ale blondýnka viděla jen symbol jakési temné magie, skrz který jí prý Lucie chtěla ublížit.

Lucie Bílá tutlá překvapení: Tajná svatba s Radkem!?

Video se připravuje ...

„Určitě je to voodoo panenka,“ myslela si Iveta a dárek od Zlaté slavice raději vyhodila do popelnice. Dalšího dárku od Lucie, kterým byl kamínek pro štěstí, se Iveta rovněž chtěla zbavit a snažila se jej rozbít. Podle Arturovy chůvy ale za tím vším nebylo nic jiného než nepřijetí skutečnosti, že Lucie zkrátka Ivetu co do kariéry předčila. „Naplno to asi nikdy nahlas neřekla, ale já mám pocit, že Iveta ve skutečnosti nemůže unést, že je někdo prostě lepší než ona,“ objasnila Ivetino jednání Zlata Dvořáková alias Golda.



Přečtěte si
Dianthos
1. 5. 2024 • 01:28

Ta "panenka" byla údajně soška Budhy. Pro štěstí. Jenom Iveta ho neznala a nepoznala. Pro ní to byl ošklivý mužíček, který jí naháněl strach.

ELLA Průšová
19. 4. 2024 • 20:45

Bílá nikdy nebyla férová!

Celebrity-chachacha
19. 4. 2024 • 20:10

Tu panenku bych taky ihned vyhodil.

Jaroslava Kuresova
19. 4. 2024 • 15:25

Osobně si myslím ,ze voodoo panenky a podobné amuletx dovedou napáchat mnoho skodykd,z Vám někdo chce ublížit tak se to podaří,já sama jsem podobné věci zažila na vlastní kůži a poté co jsem předměty na které jsem měla podezření vyhodila začalo se mi dařit všechno lépe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.