Artur Štaidl roztáčí dědictví: Utratil miliony za ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Artur Štaidl roztáčí dědictví: Utratil miliony za ...

Arturova zpověď o Bartošové a Štaidlovi: Moje vzpomínky!
Arturova zpověď o Bartošové a Štaidlovi: Moje vzpomínky! (archiv Blesku)

Artur Štaidl (26) nezahálí a pracuje na zajištění klidné budoucnosti, alespoň co se zaručeného zázemí týče. Na penezích po svých rodičích sedět určitě nechce. Navíc doba není k mladším generacím a cenám za nemovitosti příliš vlídná, a tak není čas ztrácet čas.

Podle informací deníku eXtra.cz si potomek Ivety Bartošové (†48) a Ladislava Štaidla (†75) pořídil byt za 9 milionů a 25 tisíc korun. Nový majitel se tak může chlubit prostorným 4+kk bytem se třemi ložnicemi, dvěma koupelnami a chybět nesmí ani vlastní balkón.

"Co všechno bychom spolu mohli dokázat, kdyby sis mě vzal." Na Voyo startuje pokračování Ivety

Video se připravuje ...

Ceny nemovitostí jsou momentálně tristní, a kdo ví, zda v budoucnosti nebude ještě o něco hůře. I proto Artur nezahálel a rozhodl se zajistit si alespoň v tomto ohledu příznivou budoucnost. Doposud sice obýval dům po otci v Apolinářské ulici, ale vlastní byt je zkrátka vlastní byt.

Ačkoli se Artur coby student psychologie vydává pracovně jiným směrem než jeho rodičové, díky hudbě bude mít slibné finanční příspěvky. Jen díky právům na tantiémy po rodičích si přijde na slušnou sumu. Navíc jako jeden ze čtyř potomků Ladislava Štaidla má nárok na 25 % práv na písně z dílny nejen svého otce, ale i zesnulého strýce, textaře Jiřího Štaidla (†30).

Sekta, miliony a šokující vražda u soudu! Feri po soudu v hospodě a Artur Štaidl vyrazil na Ivetu

Video se připravuje ...

K tomu ještě lze připočíst čtyřicetiprocentní podíl z otcových bankovních účtů a podílové listy. Ať už se tedy Artur vydá co do kariéry jakýmkoli směrem, jisté je, že i kdyby měl po vystudování školy problém se rychle pracovně uplatnit, díky pohádkovému dědictví o žebrácké holi rozhodně chodit nebude.



Přečtěte si
ELLA Průšová
28. 8. 2023 • 18:55

gmail cz;

Sýkorka Borka
25. 8. 2023 • 14:03

Nenapísala som "odpustiť". Nemám mu čo odpúšťať! Napísala som: "zabudnúť" a to je rozdiel! Viem,že to nemal ľahké,veľmi mu fandím a prajem.Teší ma,že napreduje. Ide mi len o to, že ona tam, pred odchodom jej tela do plameňov, nemala nikoho svojho blízkeho.Aj keď to bolo telo bez duše.Verím,že tá jej duša tam bola a vnímala to. To je všetko...

gmajl cz
25. 8. 2023 • 11:29

Co vy s tím máte společného, že mu to VY nemůžete odpustit? Pohřeb slouží pozůstalým, aby se mohli rozloučit, je jen na jejich uvážení, jestli bude pro ně účast na pohřbu nějak přínosná. Jeho matka už o tom nevěděla, tu to nebolelo a aby tam šel jen proto, aby mu to cizí lidi nezazlívali, přestože by to pro něj bylo neúnosné, to přece nemůžete po něm chtít. Není žádná cvičená opička pro vaše pobavení a pokud chce truchlit v soukromí, bez novinářů a zvědavých lidí, je to přece jeho právo. To on přišel o toho nejbližšího člověka ve svém životě, divadýlko na pohřbu je pro herce, jako je Rychtář, ne pro kluka, kterému se zabila máma. Jeho účast nebo neúčast na pohřbu určitě není vaše starost.

Sýkorka Borka
25. 8. 2023 • 01:47

Ella Prušová,zakazovať a obviňovať ma z niečoho, čo mi je na míle vzdialené, Ti nik právo nedal!Si na to sakra krátka pani!Písať si ,čo chcem a kde chcem,budem.Za názorom si stojím, nech Ťa aj roztrhne od zlosti.Mimochodom, veľmi ľutujem, ako mnohí z nás, že sme sa rozdelili.Nik sa ma nepýtal, či chcem, alebo nie.Čechov si vážim, mám ich rada.Ovšem "Človekov", nie ľudí, plných zlosti a nenávisti,ako si ty!!!

Helca kalinová
24. 8. 2023 • 22:17

Domnívám se, že mezi Dominikou a Arturem je rozdíl velikánský. A to, že nebyl na pohřbu své maminky? Tak tomu se ani nedivím, on se s ní rozloučil po svém a nepotřeboval stát v obřadní síni s někým kdo jeho mámě nepomohl, ale právě naopak. Arturovi přeji štěstí v životě, zaslouží si ho!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.