Tvrdá slova exmanželky Štaidla o Ivetě! »Byla primitiv« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tvrdá slova exmanželky Štaidla o Ivetě! »Byla primitiv«

Aňa Štaidlová
Aňa Štaidlová  (archiv Blesku)

Rozhodla se říct pravdu o životě s Ladislavem Štaidlem (†75), o Ivetě Bartošové (†48) i o návratu do domu blízko Apolináře, který s mužem koupili jako manželé. „Iveta byla pudovkin, primitiv... Nabízela jsem Láďovi rozvod, když si s ní začal,“ prozradila Aňa Štaidlová (76), bývalá manekýnka a vystudovaná právnička.

Manželovi prý hned na počátku avantýry nabídla, že se rozvedou. Láďa ale nechtěl. Jako ženatý se cítil s Ivetou lépe, mohl čelit jejím nájezdům ohledně dítěte a zlegalizování vztahu. Zpěvačka měla ve zvyku vyhrožovat sebevraždou a muzikant chtěl mít krytá záda. „Rozvedli jsme se, až když byly naše děti velké. Po pětadvaceti letech, skoro šestadvaceti. To už se vlastně Iveta s Láďou rozcházela,“ konstatuje Štaidlová. Podle ní ji vlastně Iveta zachránila, protože by jinak zřejmě sloužila manželovi až do smrti. „Byl to hypochondr a měl své nepříjemné vrtochy,“ tvrdí exmanželka.

Nóbl rodina

Anna, rozená Pleskotová, měla známého a mocného otce Václava Pleskota (†91). V padesátých letech se stal předsedou Československého olympijského výboru. Poté působil jako tajemník na ministerstvu zahraničních věcí. Byl to on, kdo v říjnu 1968 podepsal v OSN za Československo Všeobecnou deklaraci lidských práv.

Kulový Blesk: Pokračování Ivety sklízí chválu. Kdo se v seriálu objevil?

Video se připravuje ...

„Táta se narodil na šťastné planetě. Všechno mu šlo, ani nemusel vyvíjet moc velké úsilí,“ prozrazuje deníku Aha! Aňa. A ještě dodává, že tatínek se těsně před důchodem stal ředitelem jediné tehdejší cestovní kanceláře Čedok. Jako příslušnice zlaté mládeže se pohybovala v blízkosti slavných. Tam potkala začínajícího muzikanta Ladislava Štaidla...

Balil mě

Začátky známosti se Štaidlem popsala bez obalu. „Nebyla jsem žádná muzikantská Liduška, nezajímal mě. Pozval mě na oběd a pak mi usnul na rameni. Stalo se to dokonce několikrát po sobě,“ vzpomíná Štaidlová. Pak přišla neplánovaně dvakrát do jiného stavu a potřetí už přerušení rezolutně odmítla. „Bála jsem se, že bych už taky nemusela mít děti. Tak jsme se vzali.“ Narodili se jim postupně dva synové a dcera.

Sekta, miliony a šokující vražda u soudu! Feri po soudu v hospodě a Artur Štaidl vyrazil na Ivetu

Video se připravuje ...

„Starala jsem se o Láďu, pečovala o děti a bydlela v baráku, kde ani netekla pitná voda,“ říká Aňa v pořadu René Kekelyho Face to Face. Navíc rozmazlovala muže snídaněmi do postele, pravidelnými obědy a večeřemi. „Teď jsem svobodná, dělám si, co chci,“ uzavírá Aňa Štaidlová.



Přečtěte si
Andreacard
5. 7. 2023 • 07:05

Mne SA skor zda, ze A.S sa nikdy nevysporiadala s manzelstvom, Sice si to chce nahovorit, aky je klu*** ale stale ju to zerie vo vnutri..Ani SA jej ako celkom vzelanej zene nedivim.U Staidla vela zien skoncili nestastne..ako alkoholicky, alebo SA nevydali .,.cim to je?...boli zami­lova­ne,nes­tastne, ale nevedeli od neho odist.!!!!.Jeho silna osobnost, bohemsky zivot, mile­nec.­.ext­..ex­t...AJ Tak Toto vsetko nakoniec prevalcovalo Jeho chorobne suknickarstvo a egocentrizmus.Taky clovek nemoze opetovat lasku jednej zene, priden Len podcenovanie a nestastie.. Ana ako manzelka uz davno mala mat hrdost a odist od neho, ako 80 cka to uz nezmeni

Uživatel_5368178
30. 6. 2023 • 09:40

Pořad s Aňou Štaidlovou jsem viděla ,a můj dojem? Namyšlená, sprostá ženská která se nevyrovnala s rozvodem.Mohla se alespoň slušně obléci.Byl na ni hrozný pohled.

Sýkorka Borka
29. 6. 2023 • 11:41

Ozaj si tie reči o Ivete mohla odpus­tiť.I­veta,­chudák­,sní­va už svoj večný sen.Kiežby bol šťastný...Svojimi piesňami urobila a aj po smrti robí radosť,za to jej patrí vďaka...

milan59
29. 6. 2023 • 07:22

Ivetka byla moje

milan59
29. 6. 2023 • 07:21

Hmm tak to paní Aňa Štaidlová PŘEHNALA !! Teda jestli vůbec ví v jejím věku o kom prováděla s médii komunikaci. Nojo KOPAT do někoho,kdo se nemůže bránit,to jde skoro všem.
Ivetka byla moje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.