Ututlaný bol Bartošové a Pomejeho? Iveta prý potratila a holčičku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ututlaný bol Bartošové a Pomejeho? Iveta prý potratila a holčičku...

Když si Iveta brala Jiří ho Pomeje, zářila štěstím.
Když si Iveta brala Jiří ho Pomeje, zářila štěstím. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Pekárek, TV Markíza, ara)

Jejich vztah byl jako na houpačce. Ani pohádková svatba na zámku Hluboká nezajistila zpěvačce Ivetě Bartošové (†48) a producentovi Jiřímu Pomejemu (†54) šťastný konec. Velká láska nakonec neměla dlouhého trvání a konec vztahu by vskutku tragického rázu...

Než se sblížili, popová zpěvačka neměla producenta a herce příliš v lásce. Stály za tím pracovní důvody, přes které se Iveta nejprve nedokázala přenést. Byl to právě Jiří Pomeje, který jí musel kdysi oznámit, že roli v muzikálu Monte Christo Iveta nedostane. „Ona v tom chtěla hrát, ale nechtěl ji Karel Svoboda a mne tehdy jako jednoho z producentů pověřil, abych to Ivetě nějak šetrně sdělil. Pěkně jsem ji tím naštval, nemohla mě potom vystát,“ svěřil se Pomeje v knize o Ivetě Bartošové Neměla jsem se narodit.

Manažer Bartošové a „brácha“ Pomejeho Pavel Pásek: Jirka měl s Ivetou peklo!

Video se připravuje ...

Pak je ale osud dal dohromady. Překvapivě šlo o pracovní spolupráci. Oba se tehdy dostávali z osobních problémů, a tak se rozhodli spojit síly a vrátit se na výsluní. Spolupráce přinesla své ovoce a oba si začali notovat i po stránce milostné. Lásku jako trám zpečetili 5. září roku 2008. Pohádkovou ale nakonec měli pouze svatbu.

V průběhu manželství začala zpěvačka opět pít. Jakmile se Pomejemu naskytla příležitost opět pracovat na filmu a na chvíli opustit dusné prostředí, neváhal. Během jeho absence však mělo dojít k tragické události. „Když jsem se vrátil a byli jsme už doma, Iveta mi řekla, že potratila a holčičku spláchla do záchodu,“ vzpomínal na jeden z nejhorších momentů svého života. Dodnes se však toto těhotenství zpěvačky nepotvrdilo. K definitivnímu rozchodu došlo na Pomejeho narozeniny. Bartošová tehdy o Jirkovi hovořila dosti nevybíravým způsobem. „Jirka mě okrádá, slibuje pořád nějaké akce a k žádné potom nedojde. Prý mi zařídil koncert v Lucerně, je to lhář a pohádkář,“ řekla v knize.

Jiří Pomeje – dluhy, alkohol, skandály, rakovina. Kontroverzní osobnost se stala vděčným soustem pro média

Video se připravuje ...

Ani jeden se ale se svými oddělenými životy šťastného konce nedočkal. Zatímco Iveta ukončila svůj život dobrovolně na jaře roku 2014, Jiřího život vyhasl v roce 2019, kdy podlehl rakovině.   



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
17. 12. 2023 • 10:08

No a co !

Yvetta H
16. 12. 2023 • 17:28

Už je nechte spát věčným spánkem.

Eva Komárková
16. 12. 2023 • 12:45

Pomeje. Jeho rodiče měli nařezat metr dřeva než jeho.

damaiante Bedi
15. 12. 2023 • 18:05

Ani jeden z nich se k tomu nemůže už vyjádřit, komentovat to, případně vyvrátit a tak novinářské hyeny jsou opět v akci, jen aby řeč nestála 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.