Těžký úděl Maškové (27): Bude z ní druhá Bartošová (†48)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Těžký úděl Maškové (27): Bude z ní druhá Bartošová (†48)?

Tereza Mašková nazpívala po Ivetě Bartošové Tři oříšky
Tereza Mašková nazpívala po Ivetě Bartošové Tři oříšky (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Tonda Tran, archiv)

Kráčet v něčích šlépějích bývá těžké. Své o tom ví i zpěvačka Tereza Mašková, která kývla na velmi náročnou výzvu. Jak obstála?

Díky soutěži SuperStar v roce 2018 přesvědčila národ, že je zpěvačka s velkým Z. Teď se o to pokusila znovu, a rovnou cílila na citlivé místo publika. Rozhodla se totiž přezpívat všemi milovanou skladbu Tři oříšky, kterou mají lidé spojenou jednak se zpěvačkou Ivetou Bartošovou, jednak s legendární pohádkou Tři oříšky pro Popelku. Zavděčit se lidem s touto skladbou tak nebylo vůbec lehké. 

Tereza Mašková na StarDance: Pavlovičové posun v soutěži byl masakr!

Video se připravuje ...

Většina posluchačů ale Terezinu verzi přijala. „Mám radost, že se to lidem líbí, samozřejmě jsou i někteří, kterým se to nelíbí, což je za mě ale v pořádku. Je to těžké, přezpívat tak ikonickou písničku po Ivetě Bartošové, ale já doufám, že lidé vidí, že jsem se jí ujala s pokorou, s respektem, a jsem velmi vděčná,“ prozadila Mašková severu eXtra.cz. Díky písni mohla zavzpomínat na Ivetu Bartošovou, díky natáčení zase na filmovou Popelku, herečku Libušku Šafránkovou (†68).

Videoklip se totiž natáčel rovněž v zimních podmínkách, stejně jako slavná pohádka. Kdo by si nevzpomněl na scénu, kdy Libuška alias Popelka máchá prádlo v ledovém potoce? V tomto případě se zase Tereza proháněla v tenkých šatech po ledové krajině. „Cítila jsem se skoro jako ona, ještě v té zimě, jak to člověk natáčí, tak to bylo krásné. Ještě tam chyběl ten Jurášek, pejsek a sova. Naštěstí jsem ale nenastydla, takže dobrý,“ dodala s úsměvem Tereza Mašková.



Přečtěte si
yokky
25. 12. 2023 • 16:53

new gene­rati­on😨😨😨😨­😨😨😨😨😨😨­☹☹☹☹☹☹­😒😒😒😒😒

hejhej
25. 12. 2023 • 10:46

pragver:
Tetování vypadá jako špína. Hloupá móda hloupých lidí

pragver
24. 12. 2023 • 13:53

To tetování a nehty jsou odporné. Škoda, je to docela hezká a šikovná holka, ale takhle se zohyzdit !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.